meni su extra. rado bi kupio jedan stan tu da imam pare, po mogućstvu sa pogledom na TemzuJohnest_Hon":1ialz841 je napisao(la):Vauxhall, London.
Ti mi i nisu nesto posebno.
Ne zanima njih da BAS radi bolje, vec da se opare od zemljista na kome se sada nalazi.vucko":1ziuymqo je napisao(la):рад Београд ће ући у процедуру преузимања акција БАС-а
Реагујући на дешавања у вези са Београдском аутобуском станицом, председник Скупштине града Београда Александар Антић изјавио је:
„Град Београд потврђује своју решеност да преузме одговорност за функционисање Београдске аутобуске станице, узимајући у обзир стратешку важност саобраћајне компоненте града и чињеницу да кроз Београдску аутобуску станицу прође годишње више од 3,5 милиона путника.
Град Београд ће ући у процедуру преузимања акција БАС-а, пре свега откупом државног удела у акционарском капиталу, наравно уз консултације са руководством БАС-а и уважавањем интереса других акционара.
Дугорочни циљ ангажовања града Београда је да се осигура интерес Београђана и самог града, с обзиром на чињеницу, добро познату у јавности, да ће локација Аутобуске станице бити измештена, што би могло довести до одређених нејасноћа у вези са власништвом над грађевинским земљиштем на простору садашње Аутобуске станице. Управо ангажовањем града Београда биће заштићен јавни интерес и омогућиће се несметано функционисање аутобуског саобраћаја”, изјавио је Александар Антић.
Steta. Zar nije prirodnije da autobuska bude pored Prokopa? Na primer, gde se trenutno nalazi BIP. Na taj nacin bi ljudi iz drugih gradova, koji recimo nisu povezani zeleznicom sa BG-om, mogli lako da dolaze do medjugradskih/medjunarodnih vozova.razgradjevinar":2v73lqu3 je napisao(la):pa to i jeste plan, na mestu gde je sada buvljak
Pa to je to. Kod Miska na parkingu. Genijalno, stignes u BG i pravac u Delta Universe!vucko":3imz1pkf je napisao(la):plan je bio da bude jos jedna autobuska i to kod autokomande,al od toga nazalost nista jer ce cika misko tamo da pravi delta land delta planet il sta god...
Da se ja pitam, nova BAS bi već bila otvorena na tom mestu.vucko":3uoekk0w je napisao(la):plan je bio da bude jos jedna autobuska i to kod autokomande,al od toga nazalost nista jer ce cika misko tamo da pravi delta land delta planet il sta god...
Izvini, al moram da kazem da se uopste ne slazem:stf":2g9n8bk1 je napisao(la):Sasvim je logicno da zeleznicka i autobuska budu povezane, a sigirno je bolje da ona bude kod Buvljaka, nego kod prokopa iz dva razloga.
1. jer kod Prokopa nema mesta.
2. narusio bi se mirni ambijent, odnosno pocetak Kosutnjaka. Kao ekoloski, najbitniji deo grada, takav zagadjivac, poput glavne autobuske, treba da bude sto dalje odatle.
To nije ništa loše. Šta posle nekoliko sati autobusa ili voza turisti treba? Kafa i hrana. Ne buljenje u nekakve mape odmah.Johnest_Hon":3oh41e55 je napisao(la):Pa to je to. Kod Miska na parkingu. Genijalno, stignes u BG i pravac u Delta Universe!vucko":3oh41e55 je napisao(la):plan je bio da bude jos jedna autobuska i to kod autokomande,al od toga nazalost nista jer ce cika misko tamo da pravi delta land delta planet il sta god...