јел може неко да објасни логику знакова на раскрсници Стевана Марковића са Кејом. У питању је обична Т раскрсница и ако на google maps-у не изгледа тако, јер се ту види и четврти крак који заправо није отворен за саобраћај аутомобила. Постоје два стоп знака, улазак из СМ на КО, као и улазак у раскрсницу дуж КО из правца хотела Југославија:
На мапи то изгледа отприлике овако:
Једино што је јасно је да возила која иду дуж КО из правца новог кружног тока свакако имају предност, али ови што иду из СМ или из правца Југе могу само да изађу из кола и заједно измозгају ко има предност, мислим није у духу наших људи да се потуку због саобраћајних неспоразума
. Раније није постојао овај знак у СМ и возила из тог правца су имала предност, али су у неком тренутку, чини ми се током ових последњих радова, додали и тај знак. Прво сам мислио да истовремено скинули онај постојећи, да би променили приоритизацију на раскрсници, али сам пре неки дан приметио да тај знак још увек стоји. Ако има неки паметан да ми разјасни овакву сигнализацију....
едит: можда тренутно имамо среће јер је због "цевних" радова затворена ул. Стевана Мирковића, али то свакако неће дуго трајати. Да, кад то поменух да кажем се и овде забрана кретања кроз СМ слабо поштује, довитљиви возачи су приметили да се ограда лако помера а нераскопани део улице је довољно широк да се провуку.