I Miša Vacić je na dobroj strani.Ta Vesna podržava ZJR i mislim da je na dobroj strani.
I Miša Vacić je na dobroj strani.Ta Vesna podržava ZJR i mislim da je na dobroj strani.
U jednoj rečenici, objašnjeno što se ovde pokušava u prethodnih 50+ stranica.Stručnjak brutalno ogolio nesposobni, korumpirani sistem i dokazao da Srbija ne može iskontrolisati nove rudnike po Srbiji:
x.com
x.com
Дужност сваког родољуба је да буде на контра страни од Мише Вацића. Сви који су на његовој страни или су ниске интелигенције или истински мрзе српски род.On je napao Eko Stražu. Ljudi moraju da shvate da se u medijima stvara slika da je vlast sa jedne strane a opozicija i NVO sa druge. Realnost je da su na istoj strani kada je litijum u pitanju. Plašim se da će pokvariti proteste ponovo.
Za tog lika ste složni da je rio tinto plaćenik, kako sad šerujete njegov niz i koristite kao argument?U jednoj rečenici, objašnjeno što se ovde pokušava u prethodnih 50+ stranica.
Нису битни борци већ циљ борбе. Као у 2. светском рату, комунисти су били добри окорелим капиталистима. И окорели капиталисти су били добри комунистима.On je nebitan. Problem je što ljudi zbog režimskih medija automatski veruju drugoj strani N1/Nova/Danas koji propagiraju lažne borce. Ako se građanerosi ne osveste ponoviće nam se protesti krajem 2021. i sredinom prošle godine:
Zaštitimo Jadar i Rađevinu | "Ali ne može se, nema kritične mase..." odzvanja već godinama | Facebook
"Ali ne može se, nema kritične mase..." odzvanja već godinama. Krenula je da se stvara u decembru 2021. pa znamo ko je dobio poziv na telefon da prevari narod kako su "zahtevi ispunjeni". Ajmo kući....www.facebook.com
Klasicno udbasko delovanje. Nece vam bre proci! Kopati necete!On je napao Eko Stražu. Ljudi moraju da shvate da se u medijima stvara slika da je vlast sa jedne strane a opozicija i NVO sa druge. Realnost je da su na istoj strani kada je litijum u pitanju. Plašim se da će pokvariti proteste ponovo.
Tačno, cilj je da nema rudnika. Da li je narodu potrebno klon udruženje Ne damo Jadar, Eko Straža, ProGlas i slični da kažu da neće rudnik? Da li je narod glup? Videćemo 10.8. ako bude opet bilo besmislenih šetnji. Cilj prozapadnih medija je da borba propadne pošto im je gazda Hil.Нису битни борци већ циљ борбе.
Ne znaš o čemu pričaš. Slao sam već dovoljno info o "borcima". Ko neće da vidi kakvi su, ne mora. Shvatiće posle nekog vremena, valjda..Klasicno udbasko delovanje. Nece vam bre proci! Kopati necete!
Nisi slao ništa. Gluposti neke sa botovskih naloga.Tačno, cilj je da nema rudnika. Da li je narodu potrebno klon udruženje Ne damo Jadar, Eko Straža, ProGlas i slični da kažu da neće rudnik? Da li je narod glup? Videćemo 10.8. ako bude opet bilo besmislenih šetnji. Cilj prozapadnih medija je da borba propadne pošto im je gazda Hil.
Ne znaš o čemu pričaš. Slao sam već dovoljno info o "borcima". Ko neće da vidi kakvi su, ne mora. Shvatiće posle nekog vremena, valjda..
Stvar je vrlo jasnaOn je nebitan. Problem je što ljudi zbog režimskih medija automatski veruju drugoj strani N1/Nova/Danas koji propagiraju lažne borce. Ako se građanerosi ne osveste ponoviće nam se protesti krajem 2021. i sredinom prošle godine:
Zaštitimo Jadar i Rađevinu | "Ali ne može se, nema kritične mase..." odzvanja već godinama | Facebook
"Ali ne može se, nema kritične mase..." odzvanja već godinama. Krenula je da se stvara u decembru 2021. pa znamo ko je dobio poziv na telefon da prevari narod kako su "zahtevi ispunjeni". Ajmo kući....www.facebook.com
Ipak mislim da nijeTa Vesna podržava ZJR i mislim da je na dobroj strani.
Ti priznaješ samo one koji se reklamiraju na N1/Nova?Nisi slao ništa. Gluposti neke sa botovskih naloga.