jedan od nas
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.10.2008.
- Pohvaljen
- 0
retardinjo":11383p5l je napisao(la):Ја се надам да ће целу да је облепе, нешто ми је без везе овако на пола...или бела или шума, као много боље решење...
Ово са шумом ми се баш допада...јефтино, а велико је освежење...Још да се среди пијаца, онај уклети паркинг/картинг или шта већ и да се посади много дрвећа и милина...права шума... Лети не може да се стоји између пијаце, ТЦ Куле и РК, од смрада...не знам, како и то може да се реши...вероватно честим одвожењем смећа + често прскање неким дезинфекционим средством или прење шмрком, јер када дођу лубенице и остало сочно воће, све што је мало труло бацају у канту...мало труда би решило тај проблем, који је у интересу Робне куће...
Ја предпостављам да многе фирме прате овај форум, па и понеко из РК...па ће да убрзају посао до краја...
Brate... Ne znam, ja ne sumnjam u Verano.ACR":31z0tnsc je napisao(la):Sve zavisi od toga koliko ljudi može da zamisli kupovinu na "stari" način -
mislim da se Familija marketima ne smeši blistava budućnost
Interesenata postoji kada god postoji tržište, vrlo jednostavno. A kod nas takvo tržište očigledno ne postoji.praguc":cny3l4tp je napisao(la):E sad, kad bi za to bilo interesenata Želje, puste želje
Na to sam i mislio, možda sam se pogrešno izrazio, kada bi postojalo tržište (u smislu interesenti za kupovinu robe tog tipa)442doBGD":1hu0xe4g je napisao(la):Interesenata postoji kada god postoji tržište, vrlo jednostavno. A kod nas takvo tržište očigledno ne postoji.praguc":1hu0xe4g je napisao(la):E sad, kad bi za to bilo interesenata Želje, puste želje
Mislim da si tendeciozno slikao lose uglove nije bas tako pusto ,ali mora se priznati da malo mnogolittle lightning":1g5mj8v9 je napisao(la):Evo ove u Beograđanki:
Moj utisak je da je sve previše skučeno i tesno, previše je toplo. I mnogo me podseća na devedesete.
Baš mi je nekako neprijatno bilo, samo sam hteo da pobegnem napolje što pre.
Bilo mi je drago što sam u orient emopriumu našao pakovanje štapića za 50 dinara.