Šta je novo?

Residence 7+, Zemun

za nestrpljive 😄
IMG_20250920_155151.jpg

Pitanje za kreditne kupce, da li dajte ucesce 10%, pa kroz dva meseca 10% ili sada odmah im prebacujete 20%. I da li je pametno ako planiramo veci procenat ucesca od tog minimalnog da damo (smanjimo kredit koji hocemo da uzmemo) da predlozimo da hocemo odmah prebaciti veci iznos novca od tog minimalno trazenog...
Isplatljivije je da odmah uplatis 20% jer se prenos novca placa. Takodje je najbolja opcija da otvoris racun u AIK banci, onda ce te prenos kostati 5000din. Za drugi deo pitanja, da li je uopste mogice da im se sada da vise od 20%? To mi nisu pominjali.

Isplatljivije je da odmah uplatis 20% jer se prenos novca placa. Takodje je najbolja opcija da otvoris racun u AIK banci, onda ce te prenos kostati 5000din. Za drugi deo pitanja, da li je uopste mogice da im se sada da vise od 20%? To mi nisu pominjali.
Samo prvi prenos preko predugovora se placa, posle toga se ne placa. Barem je tako bilo kod mene u OTPu.
Prvi devizni prenos su mi naplatili, drugi i treci nisu.

skola na par minuta tako isto i drzavni vrtic,privatni u prvoj fazi otvoren.. veliki park u blizini tako isto i prevoz i prvomajska gde sve imas i sve radi 24h od apoteke maxija hrane itd... ovaj kraj gde je zgrada ce se vremenom jos razvijati i bice ok,pogotovo kad prosire ulicu uradi se kruzni tok kod auto puta i po planu prodje autobus kroz marije bursac(to je neki plan)

Meni kraj izgleda OK, cak bi i voleo da se ne razvija previse, to donosi druge problem, guzvu itd.
Sve sto ti treba je u Prvomajskoj, 5 minuta peske, a ima i Idea u prvoj zgradi.
Skola i obdaniste su blizu.
Tosin Bunar je na 10 minuta peske kroz onu stazicu koja ide niz brdo, ali nju treba urediti, to je veliki potencijal.
Glavna mana kraja je prilaz, svuda su neka uska grla, ne zna se da li je gore iz Studentske ili preko Prilaza i Prvomajske.
Ako rese ove kruzne tokove, srede onu pesacku stazicu niz brdo (betoniraju, klupice, rasveta), naprave Zelengorksu dvosmernom, kraj ce biti kao bombonica :)

Doduse za pravi utisak, treba ziveti tu, tako da pitaj za par godina.
Mada, sto cesce dolazim u kraj sve mi se vise svidja, ima neku "dusu", koju ne vidis na prvi pogled.
Po meni je NBGD izgubio to sto je imao, postao je fensi, precenjen, hipsterski kraj, bio mi je odlican onakav kakav je bio pre 20 godina, prostranstvo, nema guzve, zelenilo, ekipe iz kraja, bez nabedjenih likova punih love itd.
Ne bih voleo da se to desi sa ovim krajem.

nas kraj najjaci i sa dusom steta sto ga kvare,ne toliko nove zgrade koliko svakojaki dodjosi koji ga naseljavaju pozdrav mojim zemuncima

Vrh