Samo da se ogradim, pricam o drugom projektu, ali ne vidim sto ne bi moglo i ovdeHvala puno za informaciju! Ovo je korisno znati, posto mi iz prodaje nisu tako rekli, moj slucaj bi bio isti.
Samo da se ogradim, pricam o drugom projektu, ali ne vidim sto ne bi moglo i ovdeHvala puno za informaciju! Ovo je korisno znati, posto mi iz prodaje nisu tako rekli, moj slucaj bi bio isti.
Isplatljivije je da odmah uplatis 20% jer se prenos novca placa. Takodje je najbolja opcija da otvoris racun u AIK banci, onda ce te prenos kostati 5000din. Za drugi deo pitanja, da li je uopste mogice da im se sada da vise od 20%? To mi nisu pominjali.Pitanje za kreditne kupce, da li dajte ucesce 10%, pa kroz dva meseca 10% ili sada odmah im prebacujete 20%. I da li je pametno ako planiramo veci procenat ucesca od tog minimalnog da damo (smanjimo kredit koji hocemo da uzmemo) da predlozimo da hocemo odmah prebaciti veci iznos novca od tog minimalno trazenog...
Ovde su rekli da se radi aneks predugovora, ali da ce neka banka traziti overu, a neka ne, pre uzimanja kredita.Samo da se ogradim, pricam o drugom projektu, ali ne vidim sto ne bi moglo i ovde
Samo prvi prenos preko predugovora se placa, posle toga se ne placa. Barem je tako bilo kod mene u OTPu.Isplatljivije je da odmah uplatis 20% jer se prenos novca placa. Takodje je najbolja opcija da otvoris racun u AIK banci, onda ce te prenos kostati 5000din. Za drugi deo pitanja, da li je uopste mogice da im se sada da vise od 20%? To mi nisu pominjali.
Nova zgrada je okrenuta 90 stepeni u odnosu na prvu, pa zauzima dosta vise prostora uz ulicu. Ne znam da li je duzina placa od ulice ka unutra ista kao kod prve faze, u tom slucaju je ukupna povrsina solidno veca.To znači da će plac za novu zgradu ići sve do kuća? To deluje da je veća parcela od Residence 1.
Onda je veci plac, jer je dubinu ide do iste tačke kao prvi (ili bar približno). Ovo će biti skoro kvadratnog oblika.Nova zgrada je okrenuta 90 stepeni u odnosu na prvu, pa zauzima dosta vise prostora uz ulicu. Ne znam da li je duzina placa od ulice ka unutra ista kao kod prve faze, u tom slucaju je ukupna povrsina solidno veca.
Ma nema nista od rušenja kuća. Zašto bi neko rušio legalne kuće? Gradiće se zgrada na mestu Navipa, ali kuće ostaju.Pozdrav.....Da li neko zna sta je u planu predvidjeno za kuce, da li se ruse ili zadrzavaju, odnosno hoce li biti mozda zgrada na njihovoj lokaciji...hvala