evo west 65 i elixir, i ceo taj blok odmah pored cigamale pa se ne zale, tako da..
Gde je ta "cigamala"?
evo west 65 i elixir, i ceo taj blok odmah pored cigamale pa se ne zale, tako da..
Gde je ta "cigamala"?
zive zajedno sa ciganima iz poreske - odmah pored, koriste cak i njihov parking ne mozes da ih ne vidis po ulici kad dolazis iz tosinog bunara ka raskrsnici. Okacio @Defke lokaciju.Gde je ta "cigamala"?
MB Blok je odavno useljen, nema vise stanova za prodaju, sem ako se ne pojavi neki od vlasnika.A sta se sa ovim MB blokom (sa druge strane mostića)?
Meni je to lošija lokacija od ove. U sred nedođije, kao u filmu Deca kukuruza. Ovaj Residence bar ima kuće u okolini, pa makar bila i mahala
Znam da nije priča za ovu temu, ali nema posebna tema za MB blok...
Trebalo bi da toplovodne cevi idu ispod parketa, pa to greje pod, manje više, taman koliko treba. Meni je to najbolji nacin grejanja.A R7+ nema podno grejanje?
Upravo tako, ako je u pitanju egzistencija i krov nad glavom onda se to resava prvom prilikom. Ljudi su generalno skloni da cekaju "pravo vreme" ili "bolje vreme". Retko rizikuju i izlaze iz neke zone komfora, a onda vreme prodje, a ti ni kuceta ni maceta. Naravno neki osnovni uslovi treba da se ispune i to naravno za odredjeni broj ljudi nije lako ili je nemoguca misija ali je itekako isti problem uci u celu pricu i uzeti kredit na recimo 20god., kada svaki mesec ostajete kratki minimum 300e, a treba ziveti zivot sto se kaze.e ovo uvek treba raditi - zato ljudima i kazem, kupujte kada vam se sve kockice poklope (za zivot), ne cekaj sutra. Nikada ne znas sta sutra donosi, a zivot tece li tece i da vratis juce nikada neces moci
Investicije su totalno druga prica...
Upravo tako, ako je u pitanju egzistencija i krov nad glavom onda se to resava prvom prilikom. Ljudi su generalno skloni da cekaju "pravo vreme" ili "bolje vreme". Retko rizikuju i izlaze iz neke zone komfora, a onda vreme prodje, a ti ni kuceta ni maceta. Naravno neki osnovni uslovi treba da se ispune i to naravno za odredjeni broj ljudi nije lako ili je nemoguca misija ali je itekako isti problem uci u celu pricu i uzeti kredit na recimo 20god., kada svaki mesec ostajete kratki minimum 300e, a treba ziveti zivot sto se kaze.e ovo uvek treba raditi - zato ljudima i kazem, kupujte kada vam se sve kockice poklope (za zivot), ne cekaj sutra. Nikada ne znas sta sutra donosi, a zivot tece li tece i da vratis juce nikada neces moci
Investicije su totalno druga prica...
Jugozapad - trenutno najgori pogled, cosak ka ulici doduse moze sa visih spratova da hvata panoramu grada donekle, cak i kada se bude izgradio taj dom zdravlja pored. E sad, jugozpaad generalno ima najvise sunca tokom dana a i statisticki valjda najmanje vetra, tako da je sa te strane prednost. Deo dalje od ulice ne bi trebalo nista direkt da se gradi tako da je mozda dugorocno najprivatnija strana.Trebalo bi da toplovodne cevi idu ispod parketa, pa to greje pod, manje više, taman koliko treba. Meni je to najbolji nacin grejanja.
Kod električnog podno grejanja postoji elektro i magnetno zračenje iz žica, na premaloj udaljenosti od stopala. Možda grešim, ali tako shvatam.
MB blok je baš izdvojen, druga kategorija u odnosu na R7+, mnogo gora pozicija.
@Defke, koje je tvoje misljenje o stranama zgrade, koja je tvoj favorit, ako nije tajna?
Drago mi je da je moja autistična analitičnost nekome od koristiJa sam se odlucio za stan na ovoj lokaciji iz nekoliko razloga:
- Prethodni projekti investitora (Tri Nove i GG). Cim se niko ne javlja na forumu nakon sto su objekti zavrseni, znaci da su relativno zadovoljni.
- Cena deluje okej za kvalitet koji se dobije
- Defke je dosta dobro ispitao citavu situaciju sto je svakako pomoglo pri donosenju odluke
- Blizina autoputa. Lakse cu doci do objekta s obzirom da nisam iz BG-a.
- Na forumu vec ima nekoliko kupaca, pa i ako nesto krene po zlu, bar cu imati sa kime da podelim tugu.
@balavac
Pošto nisi iz BG, znaci da si uložio u stan kao investiciju. Da li misliš da će vrednost kvadrata u ovoj zgradi/kraju da raste na dugi rok?
Mislim na skok vrednosti u odnosu na prosek celog Beograda (gde će cene da idu u budućnosti to možemo samo da nagađamo).
Ne znam zaista. Nadam se. Birao sam izmedju drzanja para u banci i ulaganja u nekretninu, i odlucio se za drugu opciju. Nisam razmisljao o tome da li ce vrednost kvadrata rasti ili ne.