Šta je novo?

Rekonstrukcija ulica Kraljice Marije, 27. Marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana

I dalje ne radi rasveta kod "mašinca", još od havarije na vodovodu ispod šina....

U Starine Novaka, na samoj raskrsnici prema Tašu, učegnuće u traci, odskočio mi je auto od zemlje. Ova rekonstrukcija je tek početak onoga šta će nas zadesiti u ove 4 ulice.
 
A poklopci koji neumorno lupaju?
Sjajna instalacija.
 
Је л’ су они хтели да паркинг овако добро дихтује, или је само тако “испало”, ал’ ево већ пет дана нема кише, а овде не пушта ни кап:
7B85D4DE-0A1B-480A-B6CF-88451A9F523D.jpeg
 
Ова ставка се односи на једну мини деоницу тротоара испред Дорћол центра у изградњи. Тај део је био недоступан приликом реконструкције, и рачуна се да ће крајем ове године моћи да се поплоча. Свих ових неколико година се провлачи кроз планове буџета. Остаје да се види да ли ће ти радови обухватити и чувени смефаор плац у непосредној близини.

Невезано за ту ставку, сви радови на реконструкцији су незванично обустављени на нешто више од 99% завршености улице. Ја сам више пута објављивао шта је све остало недовршено, а најсмешније је што су неколико пута разни мајстори излазили на терен и завршавали неке ситнице, мада се у међувремену више ствари додатно покварило или поломило, те је степен завршености чак и пао.
 
Их, па не иду дани тако брзо... Данас је тек 1300. дан, веровали или не. Лепо време могло би да ухвати 1389. или 1500. од ових погодних дана за какву прославу.
 
Еџ, шта сам ја идеја имао за бржи завршетак радова, али није прошло... Мислим, није ме још прошло (што би рекао Балашевић). Ке видиме.
 
Град мора да плати све поправке

НЕСТРУЧНОСТ ИЗВОЂАЧА ПЛАЋА ГРАД: Коцке попуцале дуж саобраћајнице од Рузвелтове до ЗОО врта
С.В., 17. 02. 2023. у 12:00
ЗА НЕПОШТОВАЊЕ рокова током реконструкције четири булевара у срцу престонице најчешћи изговор извођача радова био је да нису криви они, већ многобројне инсталације за које нису знали.

https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...opucale-duz-saobracajnice-ruzveltove-zoo-vrta
 
Ту нек посаде пандура, а стубиће нек‘ набију себи у дупке пуну авлију.
 
Veceras prosao, celu Cara Dusana, strahovito velike bare.
Kisna kanalizacija ne radi.
 
Vrh