Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.143
Njegovo visočanstvo automobil, gospodin vozač, lenji ljudi, bahati vozači...
I posle me ubeđuju stranački advokati kako ''nije ovde niko pristrasan i niko nema ništa protiv automobila''... Vidim, vidim...
Al dobro, kako god. Očigledno je to ovde stav većine tako da je uzalud polemisati. Samo su mi sad neke stvari jasnije i očiglednije. Taman da znam i za ubuduće.
Ako je stvarno tako onda svaka čast tom zaposlenom u birokratiji! :lol:
I posle me ubeđuju stranački advokati kako ''nije ovde niko pristrasan i niko nema ništa protiv automobila''... Vidim, vidim...
Al dobro, kako god. Očigledno je to ovde stav većine tako da je uzalud polemisati. Samo su mi sad neke stvari jasnije i očiglednije. Taman da znam i za ubuduće.
Ček ček ček... Grad je morao da lažira intervenciju da bi naterao svoje, ili preduzeće sa kojim ima ugovor, da radi svoj posao? :lol:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=570118#p570118:4ozn0c7n je napisao(la):fjerinic » Sre Sep 26, 2018 11:23 am[/url]":4ozn0c7n]Iskreno divim se gradskim vlastima koje su pozvale vodovod na lažnu hitnu intervenciju i onda policiju na lažni uviđaj, ne bi li zatvorili ulicu i počeli da rade (konačno nešto konstruktivno!). Taj lik koji je to smislio je doktorirao birokratiju, sigurno je zaposlen u nekoj gradskoj upravi već 20 godina gde njegov talenat za problem-solving ostaje nezapažen i neiskorišćen Treba tog kralja angažovati na nekom od krakova Koridora 10 ili još bolje na BG obilaznici, sastavio bi to sve za 6 meseci.
Ako je stvarno tako onda svaka čast tom zaposlenom u birokratiji! :lol: