[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=634366#p634366:bbasf8b4 je napisao(la):
stf » Pet Jun 28, 2019 10:42 am[/url]":bbasf8b4]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=634052#p634052:bbasf8b4 je napisao(la):
solecar » 27 Јун 2019 11:47 am[/url]":bbasf8b4]
A što se ti mesecima tangiraš oko toga da stanovnike centra i druge ubediš kako je super imati veliku pešačku zonu i kako je sve što ide uz istu super , kada ni ne živiš tu? :wink:
Па зато што је теза како се у Београду гради нека абнормална и невероватно велика пешачка зона просто проверљива лаж. Сто пута је неки понове и помисле да ће постати истина. Е па неће. А ми који вас подсећамо да лажете - вам сметамо. Па сметаћемо вам и даље. Докле год се будите трудили да лажете.
Пешачка зона правоугаоне основе дужине 800 метара и ширине 300 метара није велика. Нормална је. Прилагођена величини града. Више од тога не би ни ваљало, али није ни планирано.
100 puta neki ponove tezu kako se ništa ne radi u predgrađu , kako se samo u centru asfaltiraju u sređuju ulice , i pomisle da će postati istina. E pa neće. A mi koji vas podsećamo da lažete , vam smetamo.
100 puta mogu neki da ponove kako je vrhunac uređenja grada nova pešačka zona oko Skadarlije i rekonstruisan Kosančićev venac , i pomisle da će postati istina. E pa neće. A mi koji vas podsećamo da se moralo i moglo mnogo bolje , a ne da se i dalje lome noge , vam smetamo.
100 puta mogu neki da ponove kako je super da se istovremeno centar grada pretvara u pešačku zonu , uređuje Kalemegdan , rekonstruiše Karađorđeva , radi potez Vukov spomenik - Kalemegdan , rekonstruiše Trg republike , radi pasarela kod Beton hale , i da građani treba da budu srećni zbog toga , jer to super rešenje i način za uređenje grada , a ne da kukaju kako ne mogu nigde da mrdnu , i pomisle da će to drugi da prihvate kao takvo. E pa neće. A mi koji vas podsećamo da se moralo i moglo raditi jedno po jedno , vam smetamo.
100 puta može da se ponovi kako je pešačka zona u Beogradu najmanja u istoriji čovečanstva , i ujedno najfunkcionalnija pešačka zona ikada smišljuena , i da se pomisli da postati istina. E pa neće. A mi koji vas podsećamo na to , vam smetamo.
100 puta može da se ponovi kako je Bastać glavni krivac za širenje bašti kafića po centru , i da se pomisli da postati istina. E pa neće. A mi koji vas podsećamo da gradska uprava izdaje dozvole za bašte , a da to samo treba da pečatom potvrde opštinske uprave , vam smetamo.
100 puta može da se ponovi kako su svi koji izraze bilo kakvo nezadovoljstvo zbog onoga što se trenutno radi pogradu , Đilasovci , i pomisle da će postati istina. E pa neće. A mi koji vas podsećamo da to nije tačno , vam smetamo.
Ovamo se proziva kako se rekonstrukcija Bulevara smatra najvećom u istoriji čovečanstva , a nigde niko da prozove rekonstrukciju Slavije , postavljanje šina preko Mosta na ADI , završetak izgradnje Pupinovog mosta...
Dokle god se pojedinci budu iz petnih žila trudili da pomenute i slične stvari rade na način na koji rade , biće i drugih koji će iz petnih žila da se trude da smetaju , pa kom obojci a kom opanci. :wink: