jovanovm
Advanced
Nemoj dragane, zapleniće ti laptop!
Е, што ми је то нешто познато... :lool: :lool: :lool:dragan44":r5uswimo je napisao(la):prvo moraju da pređu preko moje žene koja je preko kompa poskidala dva registratora recepata za klopu, samo neznam koji će joj kad ništa od toga nepravi
Nakon odgovora JKP "Beograd put" da nisu nadležni evo odgovora od Direkcije za puteve. Takođe isti. Upućuju na nekog trećegkiza_BB":6p6umwcx je napisao(la):Pisao sam JKP "Beograd Put" u vezi postavljenja turističkih putokaza, ali su odgovorili da oni nisu radili Požešku, niti su odgovorni za to. Treba se obratiti Direkciji za puteve ili "nadležnij inspekciji". Pisao sam Direkciji za puteve, odgovora još nema.
A kome bi se moglo obratiti da se ukloni jedan betonski blok kod same autobuske stanice na vrhu Požeške.
Tamo kod vrtića, bliže okretnici. Stoji već godinu dana. Za to treba bogami neka mehanizacija ili više ljudi. Verovatno će tu stajati vekovima???
Da dodam: završili su ona dva šahta kod Rajfajzena, sada imamo dve lepe zakrpe (to su prve nakon rekonstrukcije, ali ne i poslednje ), dalje, jedan šaht na samoj raskrsnici Požeške i Blagoja Parovića je otvoren već dva dana i stoji znak koji vozila obilaze, radnika nigde.
I dalje se ništa ne dešava kod Česme! Opština obećala: "do početka leta biće osposobljena Česma, osvetljenje, klupice, čak video nadzor" !?!?