Ma...svaka cast JKP beogradski vodovod (primecujem da fino odrzavate gomilu fontana po gradu), ja bih bio presrecan da vam daju 'Cesmu' na odrzavanje, pa cak i da je ne odrzavate, znalo bi se ko je nadlezan. Ovako je totalno neka suluda situacija gde se ne zna sta je cije i ko je za sta nadlezan. Ja tu ne krivim ni stanare zgrade ispred koje je fontana, ni investitora, nego opstinu Cukarica, koju tacno zabole za komunalni haos (ne mislim samo na fontanu i traljavu rekonstrukciju Pozeske, nego na sva naselja na Cukarici). I uz dobru volju beogradskog vodovoda, od te fontane nece biti nista dok opstina ne resi neke stvari.bgexplorer":1r885nc8 je napisao(la):Ja sam bio kod "česme" pre dve godine sa nekoliko rukovodioca iz vodovoda trebalo je da je preuzmemo da je mi održavamo.Međutim sutra kada smo došli na posao rečeno nam je da nema ništa od toga i nisam uspeo da saznam šta se to desilo ....
NEPARNU?! Hehe, pa oni još uvek mrljave sa delom parne strane u dužini od par stotina metara. Skadar na Bojani.. a ne, to je Koridor...Ventimille":2dpicm51 je napisao(la):U petak su zavrsili asfaltiranje okretnice...verovali ili ne.
Ne bi bilo lose da ima malo vise korpi za otpatke, vidim da seljake mrzi da pesace 5 metara do najblize korpe. Nadam se da ce biti postavljeno stajaliste (ona nastresnica) na sadasnjoj stanici tramvaja, ali to valjda radi Alma Quatro.
Inace, OK, asfalt ko asfalt...Bogu hvala pa su se nakanili da zavrse...
Beograd Put jos uvek ne pipa neparnu stranu Pozeske:/
A obećavali su da se tranbelaji neće čuti, a sad je gore nego što je bilo. Naročito noću. Bruje još ima onaj sa kockastim točkovima pa klopara ko pravi vozvucko":eapvayik je napisao(la):to sa gumama oko sina je klasika,na svakom mestu ispadne i cao.
Treba celom dužinom da ih postave i stubiće i žardinjere, jer kad kreneš bilo kojom stranom ulice to je haos po trotoaru jednog dana na trotoaru iz pravca grada izbrojao sma 54 automobila i to tako parkiranih da se jedva prolazi oko njih. Naročito je bilo zaj**** ovih lepih dana kad izađu ljudi porodično u šetnju predveče i uveče onda nema šanse da možeš ići trotoarom u šetnju ruku pod ruku sa ženom i decom. A i Gradska Ćistoća bi mogla da postavi malo više kanti za smeće onih betonskih, A i ove pratne samo praznikom i za crveno slovo. Trebate da vidite kakav je onaj behaton sav isflekan na pojedinim mestima od ulja koje je curelo iz kartera dok su savesne komšije parkirale svoje ljubimce po behatonu.2012":1de2xgg0 je napisao(la):Kamo sreće da postave stubiće duž cele Požeške jer ne možemo da živimo od vozila koja se parkiraju ispred Meka i ostalih prodavnica,kako samo da postave ispred onih banaka ?jer to preko veze,privilegija,bruka :kafa: što se Požeške tiče tu se grad obrukao zbog fušeraja i nek posade barem koje drvce na onim delovima trotoara gde je jako širok kao deo od doma zdravlja do škole J.Pančić..
Ja stalno lobiram da se napravi veliki parking sa garažama i sa dnevnim parkungom u onoj rupi od Repišta, a ne da tamo raste ambrozija i ostali korovi, al niko mene neće da sluša. A ima dovoljno mesta u paralelnim ulicama da se parkiraju kola pa da se taj deo Požeške pređe pešaka, al mi smo naučili da se parkiramo na sami ulaz u TC ili pred Dom Zdravlja . Gogoljeva ulica koja je paralelna sa Požeškom i koja je samo 30m ispod Požeške ima dovoljno mesta da se čovek parkira, jer svaka zgrada ima svoj parking koji je proširen i za potrebe Tržnih centara. Jednino je problem Orfelinova koja je paralelana al sa gornje strane. Tu de je bila bivša Jugoplastika su planirali TC u nekom smislu kao Sity Hol, a to bih ja lepo iskoristio kao mesto za dvonivelisani parking, al i za to niko nije hteo da čujemedjutim":2hcn629j je napisao(la):.. ovaj, kao što rekoh još nekad.. a gde neko na Banovom Brdu da parkira?
Znam, znam, postoji parking na Šumadijskom trgu, ali većina zaustavljanja na BB meni se svodi na
- bioskop Roda (jedino što je malo duže)
- državna apoteka (jedino tu imaju sve moguće lekove na recept a da ne moram skroz do grada)
- bankomat
- brza hrana
- da gospoja vidi šta ima u Lisci
od čega ništa nije blizu parkinga, i svako zaustavljanje je kraće neego što treba od parkinga dotle pešaka.
Za većinu toga se uparkiram na nizbrdici u Beogradskog Bataljona, da ne pravim dodatnu gužvu u Požeškoj. Ali ako se postave stubići duž cele Požeške, svi će da pređu u okolne ulice, i imaćemo katastrofu od gužve. Sve paralelne ulice su već pretrpane parkiranim kolima.. i pod hitno je potreban još nekakav parking na BB, ako je moguće u delu bližem Žarkovu.. ali predstavu nemam gde bi mogao da bude.. tek jednog dana kad se kopa rupa za metro stanicu da se iskopa i za parking..
ustvari, šta će da bude onde između Siti Hola i EDBa, gde je doskora bilo ograđeno a sad je otvorena rupa?
inače potpuno podržavam sađenje drveća..