jovanovm
Advanced
@P.a.u.L.i.
Nažalost @Bulevarac (tvoje postove uvek poštujem), bukvalno iste takve probleme imaš i u Njujorku, i u Parizu, i u Budimpešti, i u Bremenu... To je problem protiv koga se moramo boriti polako, sigurno, zajedno. I ne odustajati. Oni koji prljavo rade se u 90% slučajeva foliraju da su jači nego što jesu, većina ljudi se zastraši i tu je kraj priče. Ali, to su staklene noge. Posle turneje zemljama bivše Juge ovih poslednjih mesec dana, moram da kažem da je u Beogradu stvarno najbolje. Sarajevo, Mostar, Zagreb, Dubrovnik, Podgorica... sve je to tuga pregolema što se korupcije tiče.
Naravno da je problem u nama, mi pravimo okruženje.naravno da ima, jer problem nije u nama (mislim na konkretnog pojedinca) nego u okruzenju i svemu sto ono nosi.
Znam mnoge koji su se vratili.A te koji sire te negativne signale iz udobnih fotelja kancelarija svetskih univerziteta pozdravi...i pitaj sto se ne vrate ako im je tako lose tongue
Nisu, nego mnogo manje.a milioni su u pitanju (sto profesora sto ostalih)...bash
Oprosti, a "seta" za rodnim gradom treba da se nastavi kad dođeš u njega?tacno znam te price i tkzv. depresije, setu...koja traje otprilike dok ne dodju dole i budu 7 dana, pa pocne sve da im se vrti u glavi od toga gde su i sta ih je zadesilo.
Nažalost @Bulevarac (tvoje postove uvek poštujem), bukvalno iste takve probleme imaš i u Njujorku, i u Parizu, i u Budimpešti, i u Bremenu... To je problem protiv koga se moramo boriti polako, sigurno, zajedno. I ne odustajati. Oni koji prljavo rade se u 90% slučajeva foliraju da su jači nego što jesu, većina ljudi se zastraši i tu je kraj priče. Ali, to su staklene noge. Posle turneje zemljama bivše Juge ovih poslednjih mesec dana, moram da kažem da je u Beogradu stvarno najbolje. Sarajevo, Mostar, Zagreb, Dubrovnik, Podgorica... sve je to tuga pregolema što se korupcije tiče.