Још један велики посао очекује одлуку „више команде”, односно дирекције. Реч је о проширењу Булевара краља Александра на потезу од Устаничке до Малог Мокрог Луга.
– Булевар би са садашњих 10, требало да буде проширен на 40 метара. То значи да ће на траси саобраћајнице бити срушено око 160 кућа и пијаца у Малом Мокром Лугу. Овај посао ће бити приоритет, одмах по завршетку изградње моста преко Аде и моста Земун – Борча – каже Марија Лековић, члан звездарског општинског већа.
Ćirilica i Engleski, ipak smo Evropska metropola.Iz godine u dodinu sve je više turista :kafa:Гага":2blt4akf je napisao(la):И треба да пише ћирилицом на киосцима.
Ćirilica i Engleski, ipak smo Evropska metropola.Iz godine u dodinu sve je više turista
taj kod depoa je na opstini vracar,od te raskrsnice je zvezdara,mislim da na tom delu nece biti tih ruznih kanti,bas su odvratni i odudaraju od ambijenta bulevara :bash:vucko":msziw4dt je napisao(la):Invazija kioska.Sad ih ima i kod depoa i polako napreduju ka Djermu :bash:
ja sam mislio da je granica ulica ispred Lole,tj.da Lola pipada Vracaru :|vucko":2vjt0cho je napisao(la):Ona 2 koja su kod vuka postavljena sa strane gde su Lola i park su na opstini Zvezdara.Stoga mi to ne uliva poverenje