Šta je novo?

Rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra

čoveče ovi i dalje rade a pola 11 je skoro, istovaruju neki šljunak :|

ako sam dobro nacuo danas malo kasne sa rokovima pa ce raditi recu smenu jos neko vreme;)

6a nema nikakvih problema sa preusmerenim saobracajem. Odlicno su organizovali ceo sistem, i guzvi bar ja nisam video. Pohvala za izvodjace. :kk:
Inace, nisam bas skapirao, zasto su ovo odradili??

stf":2hdox4b0 je napisao(la):
Inace, nisam bas skapirao, zasto su ovo odradili??
Menjaju toplovod i još neke instalacije na desnoj strani bulevara ka gradu, stoga ne može da se koristi traka ka gradu

jel tacno da je behaton postavljen crveni ispred bondjorna?

ipak nece,velike crvene behaton kocke koriste uz ivicnjak na parking mestima,ne idu na trotoar koliko saznah ceo bulevar do vuka ce biti ovako poplocan sa ovim sivim kockicama,uzgred receno postavljaju i ivicnjake oko drveca :kk:

bulevar neparna strana, iznad bonđorna

123tq2q.jpg

nw4cl.jpg

6dv9sw.jpg

n18mma.jpg

mogu vam reći da je bulevar potpuno promenio lični opis :)

Uovom delu Bulevara se takođe javio jedan isti problem kao i u Požeškoj.
Naime rade kocke do ulične linije, čak i na onom delu gde je prizemlje zgrade uvučeno, pa je faktički tu trotoar širi nego u ostatku ulice.
Sada taj deo ostaje asfaltiran, a do njega je kocka.

Ipak mislim da je ovo loše rešenje,

Prvo jer je iluzorno očekivati da će stanari zgrade sami popločati deo trotoara koji "je njihovo vlasništvo"
Drugo, zaista se taj deo njihove privatne imovine koristi kao javna površina pa je je glupo da je samo stanari održavaju, kad to već nisu činili ranije

Treće deluje nekako ne završeno, polovično urađeno.

Mada slažem se da će deo Bulevara od Batutove do Cvetka delovati pristojno

Zaista lepo izgleda, mogu reci daleko lepse nego ploce u Pozeskoj ulici. Nadam se da ce celom duzinom Bulevara koristiti sive ploce... Svaka cast za slike i update :kk:

dovlisa":2p9e8al5 je napisao(la):
Zaista lepo izgleda, mogu reci daleko lepse nego ploce u Pozeskoj ulici. Nadam se da ce celom duzinom Bulevara koristiti sive ploce... Svaka cast za slike i update :kk:
U ovom delu Bulevara popločavanje izgleda mnogo bolje od Požeške prvenstveno zbog širine.
U požeškoj šta god da je rađeno, trotoar je uzak, o parkingu da ne govorimo pa to nikad ne može da izgleda bog zna kako dobro.

Naravno i boja doprinosi da Bulevar izgleda lepše

šteta mogli su malo da e i proseravaju kad rade da učine još lepšim kao neke fontanice da stave ili nešto tipa Andrićev venac onaj slap :) :D

ne zelim biti pesimista ali zaboravljate da se budale i dalje parkiraju na trotoaru preko puta etf-a verujem da ce ovde biti tako a i ima brdo nelegalnih prodavaca,nadam se da ce se to resiti pa nema veze sto nema klupica,lako ih je staviti sledece sezone.

haha, pa taman klupe...bice civilizovanije jer nece morati da sire najlone po betonu ili prezentuju robu po haubama automobila ili kutijama...ovako lepo fancy klupica :rolleyes:

da se ja pitam, uz ulicu u tom delu gde nema parkinga bi isla elegantna ograda (ne cak ni stubici) kao recimo sto je ona crna po Londonu (mogli bi da uklope dizajn, boju itd.) jer bi se jedino tako sprecilo to parkiranje i ludnica po trotoaru...a za prodavce, nek nam je Bog upomoc...

Pa da ako hoće da Bulevar izgleda Evropski onda moraju da ulože i u mobilijar,pa onda neki kandelabar tu i tamo pa liveni stubovi ,fontanica,česme i sl. video sam gornji deo Bulevara zaista mnogo bolje od Požeške,a Grad bi mogao da sredi barem nekoliko zgrada tj. fasada neka počnu od onih velikih stambenih zgrada preko puta Vuka a i udarno se vide iz Ruzveltove da barem zaokruže taj deo oko Vuka ;)

seku trotoar sa leve strane bulevara,kod poste kod liona,svidja mi se logika jer je tek rekonstruisana posta pa sada nece moci da se koristi zbog radova :lol:

Vrh