Babyaardvark
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.08.2013.
- Pohvaljen
- 1.671
Za promenu nešto humano, u najavi doduše
Ovaj Middle East Na uglu bloka 1 bih besplatno išao da rušim, kada bi ponudili građanstvu da učestvuju u tome. I onda jedan objekat kao Fontana, da se zaokruži arhitekture bloka.Ideje za zanimljive projekte na atraktivnim lokacijama.
Slobodno prvo sve srušiti i izravnati, pa osmišljavati.Pogledajte prilog 146606Pogledajte prilog 146607
Zna li neko kakav je ovo materijal sto se skuplja na parceli pored Zepterre? Tj sta se dogadja tu?
Pogledajte prilog 146613
Ostatak placa iza Zepterre je preuzela izraelska kompanija Shikun & Binui koja prekoputa gradi Wellport, tako da im taj prostor izgleda trenutno privremeno služi kao "stovarište".
Naravno, neće zauvek ostati tako. Već sada na ogradi oko placa, izuzev Wellporta, reklamiraju i novi projekat (Newport - Coming Soon) koji će očigledno nići u nastavku Zepterre
Znam da je to sve divlje i poludivlje, ali meni je taj ćošak oaza života u tim sterilisanim blokovima.Slobodno prvo sve srušiti i izravnati, pa osmišljavati.Pogledajte prilog 146606
Da, ali bi moralo ipak nešto bolje od Perper City-ja...Znam da je to sve divlje i poludivlje, ali meni je taj ćošak oaza života u tim sterilisanim blokovima.
Prosto mora da postoji i neki front ka ulici u nekim delovima NBG blokova.
Bahato parirani automobili, buka, štroka ispred, a naročito iza tih udžerica, da ne pominjemo estetiku, do nje nismo još došli. Taj ugao je sramota za jedan grad. U Beogradu je postao norma.Znam da je to sve divlje i poludivlje, ali meni je taj ćošak oaza života u tim sterilisanim blokovima.
Prosto mora da postoji i neki front ka ulici u nekim delovima NBG blokova.
Najruznije bi bilo da se tu nasadi ogromna zgradurina što će se verovatno desiti…
Не знам када си задњи пут био у Блоку 1, али први угоститељски објекат је био "Перпер", који је покојни Јовановић отворио почетком осамдесетих година. "Перпер" је тада био на самом ћошку Омладинских бригада и Булевара Авноја, где је отприлике сада "Жабац". Касније је премештен/изграђен нов, до зграда "Три брата". Та кафана више не постоји, продат је пре пар година.nisam bio u 33. bloku prekoputa, odavno, ali tada nije bilo niti jednog kafića, restorana...
banka, pekara, Simke market, i sl., ali ništa u smislu zabave, van pukog stanovanja
doduše, tu je Žuti sa svojim proizvodom, ali to je već drugi tip zabave
Tako je, 4. faza je odmah pored trece i to je Wellport. Newport je drugi projekat.
Malo sam ti popravio ovu jednuIdeje za zanimljive projekte na atraktivnim lokacijama.
Slobodno prvo sve srušiti i izravnati, pa osmišljavati.Pogledajte prilog 146606Pogledajte prilog 146607
Ево једна стара ове локације.