Mnogo lepši, a bar nama klincima je poseta Merkatoru bila nešto slično kao danas ovim savremenim "šoping molovima".Nisam imao pojma da je stari Mercator nekada ovako izgledao. Kada je nabudžen na sadašnje stanje? Lepši je bio pre
Vidim ni tad nismo znali da vozimo u kružnom toku
Па био је димњак, ту на "Авијатичарском путу", до пре мало више од 10 година, кад га срушише и направише стамбену зграду до булевара. Био и сервис за британска возила, а мене једаред ноћу ујело малецно куче за ногу
Доградња ТЦ Меркатор је, могуће, почела и пре 1989, нпр. 1988, евентуално 1987, али мислим да не.
Циркуска шатра са слике је на месту Четвртог општинског суда. то не памтиш ти сигурно, а ни ја.
То је био ауто сервис "Мини Морис" и власник Ђуро Иванчевић је углавном сервисирао Мини Морисе. Мада је у мањој мери сервисирао и Остине и Санбиме, не баш радо. А адреса је била Авијатичарски пут број 5. Још увек имам оглас који сам му радио за часопис "Аутомобил".Па био је димњак, ту на "Авијатичарском путу", до пре мало више од 10 година, кад га срушише и направише стамбену зграду до булевара. Био и сервис за британска возила, а мене једаред ноћу ујело малецно куче за ногу
Доградња ТЦ Меркатор је, могуће, почела и пре 1989, нпр. 1988, евентуално 1987, али мислим да не.
Циркуска шатра са слике је на месту Четвртог општинског суда. то не памтиш ти сигурно, а ни ја.
zna li se jos nesto o kompleksu ?U bloku 40 (parcela na uglu Milutina milankovica i Omladinskih brigada) ce biti stambena zgrada u obliku L uz bulevare, 8 spratova. U sredini placa ce biti poslovna zgrada od 6 spratova. Nije moglo vise zbog lokacijskih uslova, i moralo je da se ispostuje za stambenu zgradu 40m od pruge. Plac je dobijen kao zamena za plac kod Prokopa (gruja)
Još uvek je u fazi projektovanja, nema toliko informacijazna li se jos nesto o kompleksu ?
Plac je dobijen kao zamena za plac kod Prokopa (gruja)
Њет, ту су планирани МУП-ов Пентагон, Квантико и Европол заједно...Iskoristiće se za pomenute stvari blok 39, prekoputa ukoso, ako je verovati pričama i planovima. Ovo spominjem zato što se nemali broj puta dešavalo da se tako neke stvari menjaju.