Krstaja
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 17.03.2015.
- Pohvaljen
- 992
Što se tiče Šapića, ovo nije politički stav već lično iskustvo. Davno sam imao problem i za ćaleta je trebala staza za invalide, iz opštine su nas zavlačili godinu dana da bi nam na kraju rekli da nema sredstava da se uradi, isti dan je na mom ulazu osvanuo plakat dođite u mesnu zajednicu da vam Šapić predoči sve pogodnosti koje vam pruža opština. Tada kad nisam izašao u novinama, nikad neću. Elem kad smo mi sami napravili stazu, došli su da je ruše. To je davno pre svih ovih stvari i od tada vičem da je čovek jedan običan lažov i šminker i jedino mu je važna lična promocija. kum moj je posle toga još dva puta glasao za njega, pričao mi kako je on super iako sam mu ponavljao da se ne uzda baš u njega, sad svoje dupe hoće da pojede od kako je ovaj šminker prešao u SNS. Ne zaboravite da njegovi jako bliski ljudi imaju sojenice na nasipu i vodoizvorištu, pa jel njih razbucao do sada?
A kako to uradi čovek od integriteta, e pa lično sam odbio da odem na celodnevno druženje, iće i piće cele moje firme koje se organizovalo u tom delu nasipa i to otvoreno rekao direktoru zašto neću doći. Ponavljam, lik je najobičniji šminker i lažov i što bi moderno rekli obraza bez.
A kako to uradi čovek od integriteta, e pa lično sam odbio da odem na celodnevno druženje, iće i piće cele moje firme koje se organizovalo u tom delu nasipa i to otvoreno rekao direktoru zašto neću doći. Ponavljam, lik je najobičniji šminker i lažov i što bi moderno rekli obraza bez.