Mislim da bilo kakvo ukidanje žutih traka ne bi trebalo da se slavi u ovom gradu, ali dobro.Konačno su ukinuli žutu traku u omladinskih brigada!
Hvala ti bože što si uslišio molitve!
Samo još da daš budalama pameti da organizuju u JG drugačije skretanje za Škodin servis i zgradu monstruma u bloku 45!
Sunce ti kakav nalogGde god vidiš zgodno mesto ti menjačnicu postavi.
Pogledajte prilog 135675Pogledajte prilog 135676
Soliter na ćošku Bulevara Nikole Tesle i Goce Delčeva (Maršala Tolbuhina)
Gde god vidiš zgodno mesto ti menjačnicu postavi.
Још је жив ресторан Срем у блоку 21. мада је пресељен због ширења Максија у оближњи локал.Tako je. A pre par godina je u sličnom soliteru u istoj ulici dijagonalno od Doma zdravlja je nestala slična kafana (Krajina ili tako nešto).
Mislim da NBG trenutno ima od starih kafana samo Džakartu i onaj ćumez u Kafe soliteru u Narodnih heroja.
Велика штета за кафану пивницу Лидо, била је ту бар 40 година, ако не и дуже, а ово није мењачница већ покер аутомати и слично.Gde god vidiš zgodno mesto ti menjačnicu postavi.
Заборавио сам да кажем да није ни Нови Београд, већ Земун.Da, lapsus sam napravio. Sve u svemu UŽAS
Сад је у оној згради до Зорана Ђинђића где је низ ресторана Русо, Пончо, Калдо пре вагона, само је улаз са друге стране од месне заједнице.??
Gde je pokojni Srem? Tamo nekad često zalazih i onda ga zatvoriše. Sad si me iznenadio, baš.
Meni je taj deo granice NBG-Ze potpuno neprirodanЗаборавио сам да кажем да није ни Нови Београд, већ Земун.
Па ту је била железничка станица ЗемунMeni je taj deo granice NBG-Ze potpuno neprirodan