Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.273
Писао ја Зеленилу Београд за паркиће у неким другим блоковима и само ми рекли да није у плану за ову годину, није им пало на памет да ми одговоре коме да се обратим ако желим да предложим обнову неког паркића. Сећам се кад је крајем 2017. Град организовао акцију "Да се ради и гради по твом" и трећа најподржаванија иницијатива у Београду је била да се обнови паркић у блоку 33 код рупаче. Сићве је тада обећао да ће то бити урађено, али наравно у међувремену паркић није ни такнут, а ни тадашњи председник општине НБГД а садашњи градоначелник БГ ништа није урадио по питању тог паркића. Једино би имало смисла ако би се станари неколико новобеоградских блокова организовали да протестују испред зграде општине Нови Београд са захтевом да се у блоковима у којима живе обнови бар један руинирани паркић и да приликом тог протеста направе петицију за хитну обнову паркића који су најхаваричнији. Мада с обзиром на то да се Зеленило Београд недавно задужило код Водовода да би исплатило плате неким радницима, очигледно је да би одговорили да немају пара да ове године обнове те паркиће.kad smo vec kod parkova, kako mogu ja da pokrenem da se sredi park u bloku 29, gde su energoprojektove zgrade? gde pisati i ima li to smidla uopste da se cimam?