Партизанске авијације и Др. Жоржа Матеа није уопште предвиђено за "спајање", пошто и не могу да се споје, односно ту и не може да буде раскрсница због висинске разлике . Ту ће се г/радити надвожњак, пошто тај део није у нивоу, висинска разлика је неких 20 метар., То ће се све г/радитри када се буде радило проширења и урбанизације Зелегорске улице. Коловоз у Зеленгорској улица ће бити 1+1 тј. ширине 7 метара. Овде на подтеми "Кружни токови" https://forum.beobuild.rs/threads/kružni-tokovi.1063/page-69#post-1136702 , имаш цртеже које сам објавио и одговорио @Дошљаку.Šta je bilo sa spajanjem ulica partizanske avijacije i studentske?
Улице Народних хероја и Николе Добровића се не могу никако "спојити" пошто нису баш ни близу, зар не. Већ сам ти једанпут одговорио на ово питање.A mogle bi se spojiti i narodnih heroja i nikole dobrovića.
Verovatno ovih primera ima još?
Dosta su blizu, a deluje da smeta samo jedan magacin, za koji ne verujem da neće ostati večno tu kako god okreneš.Улице Народних хероја и Николе Добровића се не могу никако "спојити" пошто нису баш ни близу, зар не. Већ сам ти једанпут одговорио на ово питање.
Чика Гугл је Булевар хероја са Кошара прекрстио у Николе Добровића, намерно или случајно !?! Булевар хероја са Кошара се простире од Тошиног бунара до Моста на Ади.
Иначе није ни предвиђено и нема потребе да се "спајају" Народних хероја и Булевар хероја са Кошара, а требало би и рушити оне пословне објекте и остало.
Барем изађите са саопштењем да би свим станарима те улице скренули пажњу на то да би требало да спрече непотребно проширење улице у којој живе.Ne pitamo se mi ništa posebno. Možemo da izađemo u javnost sa saopštenjem kako bi ukazali javnosti šta se dešava, ali realno da sprečimo ne možemo.
Nadamo se što skorijem dolasku boljih vremena.Ne bi skodilo probijanje nasipa u nivou Narodnih heroja, ali to ipak za neka bolja vremena neka ostane.
Zar ne treba prosiriti ulice tamo gde je potrebno?
УМТ, СМТ, спајање Булевара Патријарха Павла са УМП-ом, проширење Макензијеве и Цара Николаја до Војислава Илића, спајање Булевара Пеке Дапчевића са УМП код Грчића Миленка... Већ споменути мостови (један још преко Саве и 2 преко Дунава)...Zar ne treba prosiriti ulice tamo gde je potrebno?
Проширење Булевара Милутина Миланковића, Париске комуне и Булевара Михајла Пупина је непотребно и бесмислено, а да не помињем колико новца из градског буџета ће бити бачено на такве бесмислице, уместо да се троши на проширење уских грла и реконструкцију тротоара и бициклистичких стаза по целом граду.Zar ne treba prosiriti ulice tamo gde je potrebno?
Aminуместо да се троши на проширење уских грла и реконструкцију тротоара и бициклистичких стаза по целом граду.
Neće je smanjiti ni za 1% sve i da ceo NBG bude isključivo u trakama i zgradama, zato što će se sve te "One more lane, bro" ulice i bulevari slivati u ulice "one more lane less, bro" ulice.Pokušavaju na jeftin način da smanje gužvu do izbora, a posle nije bitno.