Video u jednoj drugoj temi pa rekoh da okacim i ovde:
Između brze pruge i Bulevara heroja sa Košara gradi se kompleks od 84.000 kvadrata
Nacrtom PDR-a za 2,37 hektara zemljišta na Novom Beogradu predviđaju se stambeno-poslovne zgrade sa 412 stanova u kojima će živeti preko hiljadu stanovnika. Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio je javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije područja između Bulevara hewww.gradnja.rs
Nisam detaljno gledao plan ali cini mi se da nista tog tipa nije planirano.Jesu li predvideli prolaz ka stanici Tošin Bunar? Tu u nivou stanice bi bilo dobro uraditi podzemni pešački prolaz ka bloku 65.
Video u jednoj drugoj temi pa rekoh da okacim i ovde:
Između brze pruge i Bulevara heroja sa Košara gradi se kompleks od 84.000 kvadrata
Nacrtom PDR-a za 2,37 hektara zemljišta na Novom Beogradu predviđaju se stambeno-poslovne zgrade sa 412 stanova u kojima će živeti preko hiljadu stanovnika. Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio je javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije područja između Bulevara hewww.gradnja.rs
Bel Mondo projekat mi je vec bio katastrofa zbog blizine pruge a ovde tek ne znam ko planira da kupuje stan.
Poslovni prostor i parkinge bolje samo da su predlozili ako je vec moralo da se gradi.
Nisam detaljno gledao plan ali cini mi se da nista tog tipa nije planirano.
To je zgrada iz Vašingtona (SAD). Nemam pojma kako su i zašto ovi iz DHG-a render za nju stavili na svoj sajt:
Pored ovakvih mapi bi kao stvoreno bilo i da se pozabave preimenovanjem unutarblokovskih ulica i prenumeracijom zgrada. Poput onoga sa ulicom Aleksandra Tijanića (mislim da blok 32 u pitanju).