Ne znam da li je bilo (Sondiranje terena na Novom Beogradu - 1948 - Boža Ilić)
Pogledajte prilog 158769Pogledajte prilog 158768
A evo i nešto sa neta o toj slici
Pa.... rekao bih da postoje velike razlike između fotografije i kako je on to prikazaoOvo je izgleda fotografija po kojoj je Boža vrag naslikao svoje delo.
Pogledajte prilog 158868
Izgleda da postoji neka telepatska veza između mene i opštinara. Naime, pre neki dan sam slikao raspadnute slike na tim panoima, ali sam zaboravio da prijavim.Фарбају оквире од табли на којима су биле старе и нове слике НБГ код зграде Општине, а мало сређују и зеленило:
Pogledajte prilog 158880Pogledajte prilog 158881
Често седе ту увече.Ej, video sam čak i ljude da sede tu...
@др. чудна љубав, било би добро да ове две слике поставиш и на подтеми "Енергопројект / Блок 24 - Бежанијска коса, М3-3"
Trebali bi da imaju. U smislu kažnjavanja i prinude.ovo je privatna immovina tako da grad i opstina nemaju nista sa tim.
Da li postoji neka javna prezentacija ovog projekta?Novoprojektovana lepotica u B63 između Euromedika i Šel pumpe. Posebno je krasi direktan kolski pristup ulici Jurija Gagarina iz podzemne garaže.
Pogledajte prilog 159563
Novoprojektovana lepotica u B63 između Euromedika i Šel pumpe. Posebno je krasi direktan kolski pristup ulici Jurija Gagarina iz podzemne garaže.
Pogledajte prilog 159563