Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.090
I mene to interesujeDa li se zna nešto u vezi Bloka 12?
Nek angažuju neku šta znam Hrvatsku firmu, ako ne znaju.Нема од тога ништа, нити су способни да пробуше насип, нити имају у плану да се одрекну дела површине блока 65 за саобраћајницу.
ОДОБРАВА СЕ инвеститору „VEROPOULUS“ д.о.о. изН овог Београда, ул. Милутина Миланковића број 86а,
ПИБ 100065309, доградњa и реконструкцијa постојећег слободностојећег објекта трговине, спратности П, на кат.
парцели бр. 2870/39 КО Нови Београд, у улици Милутина Миланковића бр 86a, по измењеној техничкој документацији,
којим радовима се формира слободностојећи трговинско-пословни објекат спратности П – П+1+Пс, категорије „В“
укупне бруто површине 8.373,40м2. Колски приступ парцели је са постојећих саобраћајница - улице Шпанских бораца и
Антифашистичке борбе, а пешачки приступ објекту је са постојећих саобраћајница - улице Милутина Миланковића,
Шпанских бораца и Антифашистичке борбе. Паркирање возила за дограђени део решено је са укупно 26 нових паркинг
места на парцели. Предрачунска вредност радова износи 122.709.307,00 динара.
Чуди ме да плацеви које сам уоквирио наранџастим линијама на сликама испод и даље нису искоришћени за нешто:
Pogledajte prilog 160076
У чијем власништву су ови плацеви уопште?
Управо чисте багерима ову парцелу око Ватрогасног дома. У који се иначе недавно уселила једна породица. И која врло пристојно одржава то откад је у њему. Раније је то било сметлиште, људи сада почистили све и редовно косе траву.
Tu se navodno postavlja kontejner ispostava Belih. Ne postoje dozvole na pomenutoj parceli. Fotke bi koristile, hvala
Тај објекат тј. Ватрогасни дом на кп 3028/1 је без дозволе, изграђен је ко зна кад. https://katastar.rgz.gov.rs/eKatastarPublic/NepokretnostProperties.aspx?nepID=Uqw1aXERaNo=Ne verujem da bi očistili toliki plac samo za kontejner komunalaca!