Гага
Professional
Погледај пројекат на подтеми.Nisam siguran u tvrdnju da je planirana spalionica.
Иначе је спроведен гасовод још пре пар година до гробља за кућне љубимце.
Погледај пројекат на подтеми.Nisam siguran u tvrdnju da je planirana spalionica.
Ови су тотално не упућени.Što se tiče one buve koju sam pustio jer sam čuo nešto o spalionici medicinskog otpada, evo i nečega napismenog.
Pogledajte prilog 152544
Važi sa mesto koje voli omladina sa akademije mladih lideraКоја се сад ту па класа састаје? Питам озбиљно, да знам поред кога пролазим.
Tako je.Ови су тотално не упућени.
Da li si siguran da tamo i dalje radi krematorijum? Ne mislim na kapelu za ispraćaj nego da se tamo zaista i obavljaju kremacije nakon ispraćaja?Krematorijum za preminule ljude ima Novo Groblje u Ruzveltovoj pa niko ne pravi problem oko istog. Zaista ne razumem dizanje panike.
Све тачно речено, а кремација се на Новом гробљу не ради задњих 6-7 година.izvinjavam se na offtopicu ali da odgovorim: Krematorijum se nalazi samo na Lešću, ali se ispraćaj na kremaciju organizuje na svim gradskim grobljima (najčešće na Novom groblju pa otud zabuna). Inače nije tačno da se pokojnici kremiraju "na gomili" već krematorijum ima zasebne komore pa se tehnički uključuju sve istovremeno, ali bez mešanja
Забуновић један од жутих превараната, био је директор царине цела 2 дана, од 5.октобра 2000. до 7.октобра 2000.године.....Vlasnik te fabrike, izvesni Dušimir Zabunović, je posle nekoliko godina ugasio proizvodnju u fabrici i preprodao to zemljište Galensu, koji je na kraju tu izgradio zgrade.
Ovo je klasična priča o propaloj privatizaciji u Srbiji, gde je uništena fabrika da bi se preprodalo građevinsko zemljište .....
Мислим да до сада још нисмо имали паркинг места изнад улаза у гаражу