Archangel
Higher intermediate
pa mislim da je nemoguće jer upravo su počeli da dižu odmah pored pruge novu zgradu, cenim da je neka hala pošto ima baš dosta stubova.
Кратко и јасно: НЕdjordje*******g":3tkl1ur9 je napisao(la):Interesuje me jedna stvar, da li na stubove na kojima se nalazi saobracajni znaci i putokazi moze biti montirana reklama za komercijalni sadrzaj?
Само пријава Комуналној полицији, Градском секретаријату за саобраћај или Београд путу уз одговарајућу(е) слику(е) !djordje*******g":2nq5p7rs je napisao(la):Neposredno ispod Fakulteta veterinarske medicine postoji putokaz za Novi Beograd-tj. Begradsku arenu koji saobracaj usmerava levo, pa preko autoputa ka destinaciji. E sada taj putokaz zbog svoje sirine stoji na visini od recimo 1.5m i to na one dve sipke nosaca, ali neposredno ispod njega ja na obe sipke montirana reklama za restoran Frans koja ukazuje na blizinu tog restorana. Ovo mi je bilo krajnje neobicno resenje...
vrachar":1d5jrpz2 je napisao(la):Plati pa klati... ili ti plati i kaci gde hoces.
Zivo me zanima sta se nalazilo na ex znaku ispod Fransa.
Felix55":3jxbbrm8 je napisao(la):
Donekle će ovo biti prihvatljivo jedino ako se radi o postolju za one najavljivane ekrane na kojima će moći da se vidi vreme nailaska vozila javnog prevoza, a koji bi trebalo "eksperimentalno" da se postave na nekoliko stanica (mada u tom slučaju ne razumem mamutske dimenzije cele konstrukcije - ekrani za obaveštavanje putnika su u nekim gradovima veličine većeg kućnog televizora, i montiraju se često na banderu ulične rasvete)...
Oglašavaju se slobodna mesta za postavljanje objekata i sredstava za oglašavanje, i to:
1. Postavljanje posebnih objekata za oglašavanje - visoki pano površine 12 m2 (bilbordi)
204 pozicije.