Šta je novo?

Razno

LED bilbord, gde mu mesto nije....

Биће и неке користи од ове скламерије, треба поставити кош и играти кошарку на једну таблу и то баш у центру града и ето нове туристичке атракције !!! Наравно, резултат се одмах приказује на билбодеру :p

Zivjela ALMA QVATRO i mi stigosmo u svijetlu buducnost ovaj na trgu i nije toliko strasan zaklanja prce odvratnog staklenca ali onaj na terazijama je gadan.Nego dobro bi dosli na stadionima.Da angazujemo rome da ih premjeste tokom noci papala maca .Gdje se dede stari dobri kumunizam sa reklamama :bash:

Wow, Blade Runner scenografija u Beogradu!

Pogodite šta će da se desi kada budu prvi sledeći neredi u gradu.

Па савршено се уклапа у нов концепт осветљавања фонтана у граду...
свијетла будућност...нема шта... :bash:

Bilbord koji je "ukrasio" Terazije

bilbord-terazije.jpg

bilbord-terazije2.jpg

(reklamu sam namerno zamutio, nema dodatne promocije za njih)

ja mislio to ce neki ekrancic da visi sa vesala a ono vesala samo postolje za dzamba. strasno

Ja sam sinoc video kamion koji je nosio neku skalameriju Beogradskom od Pravnog ka Slaviji, ali nisam znao sta je. Licilo mi je na neki razvodni orman, ali je preko sina u Bulevaru prelazio kao po jajima. Sad na slikama vidi da je to bio bilbord. :(

Da li su mogli na gore mesto da ga stave? Mogli su ispred Moskve..... :bash:

MA ovo je jos sasvim ok dok gledamo reklame za keks i sladoled. Pred kraj godine kada se budu pojavile video poruke omiljenih nam politicara ima da bude sou. I ovako se ne skidaju za televizije a sada ce da nas progone i po ulici.

Nikada nisam video grad koji ima toliko agresivnih i neukusnih bilborda i reklama kao Beograd. Ponekad mi baš zamara mozak.

Koje su tehničke mogucnosti tih panoa , možda može ponekad i neka utikmica i sl. po potrebi.... :)

Pa da...uskoro će finale u Areni, pa za one koji ne dođu do karte, biče okupljanja po gradskim trgovima. :lol:

Felix55":puuh18dt je napisao(la):

bilbord-terazije2.jpg

Džabe kriješ, svi znamo da je delta xD

видео сам један испред Генералштаба, тачно прекопута владе

jlaki":3athmo1v je napisao(la):
Felix55":3athmo1v je napisao(la):

bilbord-terazije2.jpg

Džabe kriješ, svi znamo da je delta xD

Ako vas pita, dajte im moja kita... (nestle) ocaj zivi, gradonacelnik sam ruzi svoj grad. al za kintu? ne maco za klikere...

A ceo fazon je da najveci kajmak opet uzmu privatne firme koje drze neke marketing agencije, ciji su vlasnici uglavnom na ovaj ili onaj nacin bliski sa rezimom, klasika.

Pa ovo je demokratija,privatni biznis ovo ono.

Lepo bi bilo da na kalisu postave bilborde,mnogo je ono zelenilo i onaj gologuzi pobednik monotono. :p

Pored Brankovog mosta kod Skejt parka postavljen jedan - kome je namenjen?
Vozačima dok silaze sa mosta?

Neka dva momka na mostu komentarišu - "jedan kamen i ode 30 lampica".
Lampice su ipak zaštićene, pa ako neko baš bude bio uporan, snimiće ga neka kamera...čisto da imate u vidu.

Ali je fuj odvratno.

Ne lomi se to spreda vec se samo isjeku kablovi sa zadnje strane obratite paznju na feliksovu fotografiju bilborda sa zadnje strane kablovi ko storeni za sjeckanje kljestima za visoki napon :kafa:

Vrh