Šta je novo?

Razno

U Uzun Mirkovoj ulici je konačno postavljeno ulično osvetljenje :)

Doduše, posledice traljavosti će ostati vidljive, budući da električna žica nije ukopana, nego sad visi kao konopac za oprane gaće.

Homer Jay":2ptnkkrk je napisao(la):
U Uzun Mirkovoj ulici je konačno postavljeno ulično osvetljenje :)
Ma zar je moguće??? Dok nisu osvetleli Etnografski muzej, bila je potrebna baterijska lampa da bi se tuda prošlo.

Ja se sokirao, kao da sam usetao u Twilight zone :p

Svetiljke su iste kao u drugim centralnim gradskim ulicama, s jednom razlikom, emituju jaku belu, a ne zutu svetlost. Izgleda da su sveze postavljene jer bandere jos nisu ofarbane.

...силе мрака, хаоса и безумља, хехе.

E jel ste primetili da je na priobalju na NBG promenjena boja rasvete ?
Sada je bela i to skroz od Starog savskog pa još iza Juge.
Interesantno je, izgleda nekako otmenije, narocito kod Brankovog gde su još ranije kompletno renovirani šetalište i bajs staza :D

Belo svetlo je i lepše mada je žuto prijatnije za oči. Inače, u Uzun-Mirkovoj ne postoje bandere ako se ne varam? I ranije su svetiljke visile na žicama koje su okačene o fasade zgrada ali nije radilo...

Nije ih ranije bilo, tek sada su postavljene, ali su zice razvucene od bandere do bandere, tj. instalacije nisu ukopane u zemlju.

Беле светиљке дају јачу светлост, бар мени тако делије...

Meni su žute lepše ;) Pod belim svetlima svaka neravnina na licu ti se vidi ;) Žuta sve to lepo umekšaju ;)

Skinuli su zaštitnu ogradu u Bul. vojv. Mišića kod Sajma, na mestu gde je ranije bila raskrsnica i semafora za ulazak na Sajam i izravnali taj deo ulice. Možda opet vraćaju semafor :D

Morate odgledati klip (ako ste na poslu, sačekajte da se vratite kući).

Evo kako su Danci odlučili da se izbore sa prekoračenjem brzine. :kafa:

http://speedbandit.dk/

Људи ма има лека и за брзу вожњу
НА СВАКИХ ДЕСЕТ МЕТАРА СТАВИТЕ ПО ЈЕДНОГ ЛЕЖЕЋЕГ ПОЛИЦАЈЦА ПА КО ОЋЕ ДА ЛОМИ КОЛА СА 200 НА САТ НЕК ЛОМИ КО НЕЋЕ ТАЈ ЋЕ ДА ВОЗИ ПОЛАКО. ТО НА СВИМ ПУТЕВИМА ОД КОЛСКИХ ДО АУТО ПУТА ПА КО ВОЛИ НЕК ИЗВОЛИ. Па неће бити сваки викенд по 10 мертвих на нашим путевима .
Што је реко Бора Чорба
УМОРНИ ТУРЧИН ИЗАЗВО СУДАР
нама нетреба нико да нас нападне нек нам свима дају добра и јака брза кола ми ћемо сами да се побијемо

Konačno je tvorena saobraćajnica od pored Belvila koja spaja Jurija Gagarina sa Đorđa Stanojevića, ona zbog koje je raseljavano romsko naselje.

Ju-pi.

Uključen je i semafor kod ulaska u tramvajski depo GSP-a, obratite pažnju - jaaaako dugo drži crveno (možda su majstori pomešali znake za zeleno i crveno).

Ulica 2a-2a (predlog: Milana Mladenovića) je postala operativna.

Shvatio sam da će naselje spontano nestati kada budu izmestili buvljak, tj. pratiće buvljak do nove lokacije.

Ja ne znam kako se zove ovaj novi bulevar što se uliva u Jurija Gagarina; Belvil je na ćošku. Al je zato lepa travica :D

p1010880y.jpg

p1010881.jpg

p1010882.jpg

Mislim da ta ulica nema naziv jer je u pitanju kratka veza Đorđa Stanojevića i Jurija Gagarina.

Pa eno ti ogromnih ulica koje prolaze kroz centar 61, 62, 63, 64 bloka, a nemaju naziv jer su u pitanju interne saobraćajnice

Možete da joj date naziv kakav hoćete, ali nikada neće postojati objekat kome će se adresa voditi na tu ulicu.

General Zdanova da bude tu uz zemljaka Gagarina

Vrh