Minnheima":3hzuadmu je napisao(la):Druže komšija, šta misliš zašto sam se preselio iz našeg kraja nakon toliko godina života? Da ne gledam šta mu dušmani rade. Od svih mi je najgora ona prostačka crvena zgrada pre Đurićeve, sva nakićena klimama i džiberskim reklamama. Ono bi bilo ružno i u ****** (dopisati po sopstvenom mnjenju, da ne izivam diplomatske skandale).
HAHAHAHA, lepo se nasmejah - od muke naravno, jednom recju......bez reci, uzas!Homer Jay":21cwn63w je napisao(la):Druze vucko, uzmi kocku seceraq i casu vode jer ces upravo proci kroz sok kroz koji sam ja prosao kada sam krenuo da nestrpljivo izvucem render ovog objekta.
Dakle, umesto ove zgrade, kako je mesecima stajalo na sajtu investitora:
Gradice se ovo uobicajeno tranziciono sranje:
Izvor Alboni Promist
Cestitam i arhitekti, i investitoru, i svim buducim kupcima stanova sto su ostali verni srpskom blatistu :bash:
Homer Jay":1frc1ccj je napisao(la):Pa kontam da kada je arhitekta doneo ovo prvo resenje investitoru da je ovaj bio u fazonu: "Sta si mi ovo crno nacrt'o, ko da sam Topalovic pa sanduci za groblje da prodajem!? I zar ne vidis da ti prozori nisu u liniju!? Pa, 'es ti iz OTO keca im'o!? Ko ce, bre, da kupi stan u ovakvu zgradu, tu da zivi? I di su terase!? Di bure za kupus da metis i zena saksije s muskatle da nakaci!? 'Aj ti lepo ovo da precretas kako valja - meti neku lepu belu boju, terase da mi napravis, i zakrivi taj krov, ko prava kuca da bude, a ne polica za srafovi! I da, daj malo razbi ti lokali dole na vise manjih, koji ce ti ovaj veliki ko za robnu kucu da pravim!"
vucko":10mqyura je napisao(la):I ovo cudo cu trebati da gledam do kraja zivota svaki dan iz trole umesto one crne lepotice???
AAAAAAAAAAAAAA :bash: :bash:
Homer Jay":2bljrjmc je napisao(la):Pa kontam da kada je arhitekta doneo ovo prvo resenje investitoru da je ovaj bio u fazonu: "Sta si mi ovo crno nacrt'o, ko da sam Topalovic pa sanduci za groblje da prodajem!? I zar ne vidis da ti prozori nisu u liniju!? Pa, 'es ti iz OTO keca im'o!? Ko ce, bre, da kupi stan u ovakvu zgradu, tu da zivi? I di su terase!? Di bure za kupus da metis i zena saksije s muskatle da nakaci!? 'Aj ti lepo ovo da precretas kako valja - meti neku lepu belu boju, terase da mi napravis, i zakrivi taj krov, ko prava kuca da bude, a ne polica za srafovi! I da, daj malo razbi ti lokali dole na vise manjih, koji ce ti ovaj veliki ko za robnu kucu da pravim!"
vucko":37mn01iq je napisao(la):Sve mi je jasno.Firma IGC iznosi sut sa gradilista.Ta firma je poznata kao ortacka firma opstine Zvezdara.Nelegalno su krenuli da asfaltiraju jedan put u sumi prosle godine ako se secate.Takodje na svim tirana gradilistima na Zvezdari oni iznose sut,asfaltiraju po malo i slicno...
Evo gi zgradu iz Bulevaru
Hahahahahaha, dobro je, nekada si ovo mogao da cujes samo gledajuci Surdu ili ako zadjes koji kilometar jugoistocno a sad je sve to doslo ovde i svakim danom hrli sve vise i vise......zemljo otvori seHomer Jay":3h8k6azr je napisao(la):Pa kontam da kada je arhitekta doneo ovo prvo resenje investitoru da je ovaj bio u fazonu: "Sta si mi ovo crno nacrt'o, ko da sam Topalovic pa sanduci za groblje da prodajem!? I zar ne vidis da ti prozori nisu u liniju!? Pa, 'es ti iz OTO keca im'o!? Ko ce, bre, da kupi stan u ovakvu zgradu, tu da zivi? I di su terase!? Di bure za kupus da metis i zena saksije s muskatle da nakaci!? 'Aj ti lepo ovo da precretas kako valja - meti neku lepu belu boju, terase da mi napravis, i zakrivi taj krov, ko prava kuca da bude, a ne polica za srafovi! I da, daj malo razbi ti lokali dole na vise manjih, koji ce ti ovaj veliki ko za robnu kucu da pravim!"