Šta je novo?

Razni projekti

Захладило мало, па сам шетао пса раније и са више светла па рекох да окинем пар фоткица...

Mерин Дедиње, затворили су терасу на последњој етажи и нешто сам начуо од комшија да не могу да добију употребну јер су озбиљно пробили квадратуру... не знам за квм али дефинитивно су затворили терасу на последњој етажи.
IMG_0256.jpeg

Ово испод је Инобачка Дедиње пројекат где су изашли на нулу и онда све срушили. Недељама су рушили.

IMG_0257.jpeg

Ово немам представу ни како се зове, ни ко је инвеститор јер нема више табле, преко пута Мерина и исто попут Мерина су додавали на последњој етажи.
IMG_0258.jpeg

Ово је самостојећа кућа на углу Михаила Аврамовића и Купањске, раде већ сигурно годинама. Ваљда ће ускоро и да заврше.
IMG_0259.jpeg

Фине куће у низу, ништа специјално, све по неком шаблону боја, материјала и облика али барем нормалне висине без ”додатних квадрата”. Делује ми да је већина и усељено али нисам загледао јер је пас журио за неком женком коју је намирисао :)
https://brimarealestate.rs/nekretnine/elysian-lux-gardens/
IMG_0260.jpeg

Ово стоји овако већ неко време, нема нигде табле, нити црвене траке, нити радника. Угао Ђорђа Радојловића и Алексе Бачванског. По заузећу парцеле ово никако не може бити легално али барем нема и спрат вишка. Ужаснут сам да сам ово изговорио/написао али гледајући шта се све ради по граду, ово је још и безболно, на жалост.
IMG_0261.jpeg

Vrh