JohnyBgood
Advanced
JBT! DA LI to vidim ulaz u GARAZU?! Pa jos na Novom Beogradu! I da li svaki stan ima jedno mesto?!
E pur si muove?
E pur si muove?
Управо тако !JohnyBgood":1hmviox1 je napisao(la):JBT! DA LI to vidim ulaz u GARAZU?! Pa jos na Novom Beogradu! I da li svaki stan ima jedno mesto?!
E pur si muove?
Колико сам данас успео да видим из 17-це, јесу гаражна паркинг места пошто су једна врата била одшкринута, па се колико толико видело !JohnyBgood":165daspk je napisao(la):Da, moglo je bolje da se uklopi a i fasada, mada nije tragedija, me isto tako ni ne odusevljava. Ali zato veliki plus ako su ovo dole zaista garaze, i to sa dovoljnim brojem dovoljno velikih parking-mesta. Znam da je to predvidjeno da mora tako ali je kod nas jos uvek pomak kad neko ispostuje...
vucko":8s5lbvcx je napisao(la):I to sto kazes.Lokacija je izuzetna jer si blizu reke,tvrdjave i Centra.Ima i puno zelenila,cim se prodje pruga i na kalisu.Kad sklone tu prugu i naprave obilaznicu bice milina
Ja bih recimo,pre tu kupio stan nego u nekom belvilu ili westu 65.Mnogo mi bre ravan NBG,da nema onog zeleznickog nasipa mrzeo bih ga jos vise
Homer Jay":3lpkxu4p je napisao(la):Te tri barake u plavom okviru su od sustinske strateske vaznosti za odbranu zemlje )
Atrijum 63
Atrijum 63 je moderan stambeno-poslovni kompleks koji se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 63. Čine ga dva objekta povezana zajedničkom podzemnom garažom. Kompleks će biti izveden fazno: u fazi 1 garaža i stambeno - poslovni objekat, a u fazi 2 drugi objekat poslovne namene.
Stambeno-poslovni objekat sadrži lokale sa galerijama u prizemlju i stanove na etažama (ukupno 94 jedinice različite strukture). Po svojoj formi, ovaj objekat je atrijumskog tipa – obrazuju ga četiri lamele okupljene oko zajedničkog unutrašnjeg dvorišta, oblikovanog zelenilom i pešačkim stazama.
Ovaj projekat je u završnoj fazi izrade Glavnog projekta i pribavljanja Građevinske dozvole.
Tim CRE International na ovom projektu vrši tehničku kontrolu Glavnog projekta i stručni nadzor tokom izgradnje objekata.
Projekat: Stambeno-poslovni kompleks
Površina: 11,200 m² (faza 1)
Arhitekta: Urbanistički centar - GRAD
Investitor: Basal, Beograd
Uloga CRE tima: Tehnička kontrola i stručni nadzor nad izvođenjem