Šta je novo?

Razni projekti

Kako smeksi pa pomocu vudu magije ili pak levitacije dodati po zelji :laugh: :lool:

Ocu vise stakla,obozavam takve zgrade,ovo je prosecna grada,nista spec.

Apartmani u blizni Kalemegdan apartmana se takodje grade

27y6006.jpg

Monstrum u Takovskoj (slikano iz 26ice), boze kolika je u odnosu na ovu drugu :rant:

2vb4qo5.jpg

Slike su stare oko 15ak dana, ali tek sada sam se smilovao da ih postavim, Dedinje - Lisiciji potok i Mackov kamen:

Render za vilu u ulici Baje Pivljanina, nista jos se ne gradi, pfff
16bj1vc.jpg

ovaj render (skup vise vila) vec postoji ovde, se gradi punom parom:
so4j7s.jpg

t0nime.jpg

2d9jsy.jpg

2d9d0yf.jpg

2ytqpht.jpg

ostale kuce i vile,
e6c29s.jpg

kada je lik otvorio garazu u ovom kompleksu, mogao sam da vidim X6, X5, Q7, klajser i mogre druge, inace umaju ogormnu fontanu i bazen u dvorsitu
15qvsxv.jpg

35be64o.jpg

Sa možda izuzetkom jedne ili dve zgrade, komila kiča i neukusa. Ovo bi kao trebalo da bude mesto gde se zidaju najbolje zgrade u gradu, yeah right.

Kakav krs, kich kich kich bljak! Ma kakvo dedinje, to je odavno izaslo iz mode..kao neki novi bogatasi, ma zna se gde "sede"dobri stari lovatori, umetnici, akademici i sl...pogadjajte!

Ove tri zadnje su valjda generalke vojne u nazivu imaju basta nemogu da se sjetim .Sto se arhitekte neugledaju na predratne vile vuksa kad budes obidji ulicu zanke stokic tamo ima dosta lijepih vila a nazalost napustenih takodje u juznom bulevaru starih i zapustenih vila ima dosta :rolleyes:

Wuxo sine,Puskinova ulica - Senjak.Uglavnom predratne vile i to dobro ocuvane.Verovatno najlepsa ulica u gradu....Eh,moj komsiluk nekada....:grand:

Ova novogradnja po Dedinju,mada je to vise Lisiciji Potok, je manje vise bzvz...

Inace,pozdravljam vas sve.Pratim Beobuild vec oko dve godine ali sam se nazalost prvo aktivirao na SSC.

:gobb:

Vrh