Hvala, uskoro i Dedinje ili Senjak!vucko":11gb3zkh je napisao(la):Fenomenalna tura,prvi put da sam pleased
Uzmi jedno na moj racun
Hahaha u tako maloj zgradi zivis hahahavucko":1gxnyibb je napisao(la):Uh,to ce biti jos bolje!
Post #548 prve dve fotke,svidja mi se zgrada jer podseca na moju.
Moze kafa,ja cu ljutu
vucko":m72dl7q3 je napisao(la):@Wuxa zivim u zgradu od 9 spratova(sa seljacki naglasak) ali ima slicne konture ko ova sto pomenuh,kupit cu ti jos jednu ljutu
praguc":1ftfvohi je napisao(la):http://www.infinity-beograd.com/
Ne znam da li je bilo ranije, ali sam danas prošao pored te zgrade i baš je fino rade
Ali na sajtu naslov Luxury and EXPENSIVE Apartments
Cuo sam informacije razlicitog karaktera:Homer Jay":3gqdxff1 je napisao(la):Majku mu, i dalje se vodi rat u mojoj glavi da li ce da je ruse ili renoviraju. Bager me plasi, cigle me ohrabruju.
to je tu 100%. ali secam se da su u medijima pricali 2008 godine da ce se immo na ceraku zavrsiti 2010. svi znamo pricu - kriza i te stvari. pa verovatno su odustali. ali sad me zanima da li neko zna ko je sada vlasnik zemljista i sta planira sa tim zemljistem :/Homer Jay":1q3w4yws je napisao(la):Znam da MPC planira Immocentar na Ceraku, ali ne znam tacnu lokaciju.... Mozda je to.