Šta je novo?

Razni projekti

23012010041.jpg

23012010042.jpg

23012010043.jpg

23012010044.jpg

This is it :gobb:

Fenomenalna tura,prvi put da sam pleased :)
Uzmi jedno na moj racun :vops:

vucko":11gb3zkh je napisao(la):
Fenomenalna tura,prvi put da sam pleased :)
Uzmi jedno na moj racun :vops:
Hvala, uskoro i Dedinje ili Senjak!
Ipak cu ,,jednu,, na tvoj racun :kafa: :)

Uh,to ce biti jos bolje!

Post #548 prve dve fotke,svidja mi se zgrada jer podseca na moju.

Moze kafa,ja cu ljutu :)

vucko":1gxnyibb je napisao(la):
Uh,to ce biti jos bolje!

Post #548 prve dve fotke,svidja mi se zgrada jer podseca na moju.

Moze kafa,ja cu ljutu :)
Hahaha u tako maloj zgradi zivis :p hahaha

Kakvu ljutu bre, ti se drogiras! :)

@Wuxa zivim u zgradu od 9 spratova(sa seljacki naglasak) ali ima slicne konture ko ova sto pomenuh,kupit cu ti jos jednu ljutu :)

Lepa je ta zgrada u takovskoj,bas je zagledah jucer,svidja mi se raspored soba u stanovima sto je dobar,nema megalomanije kao u belvillu

Vecina zgrada deluje ok, ali me izuzetno nerviraju ove bandere sa ovoliko kablova.

НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНУ ЗОНУ ЗАПАДНО ОД ИБАРСКЕ МАГИСТРАЛЕ (ОД ПЕТЉЕ НА ЛАБУДОВОМ БРДУ ДО ПЕТЉЕ СА КРУЖНИМ ПУТЕМ), ГРАДСКА ОПШТИНА ЧУКАРИЦА

http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1374917

joj jedva cekam da se tu kod ibarske izgradi nesto. onaj shopping grad je bila odlicna ideja. stvarno je bruka da cukarica nema nijedan shopping mall, ili hipermarket. to zemljiste je stvarno odlicno a izgradnjom raznih hipermarketa bi privuklo ljude sa petlovog brda, vidikovca, labudovog brda, ceraka, zarkova, banovog brda... to je stvarno veliki broj ljudi. konacno bi malo ozivela cukarica :vops:

Kol planira izgradnju naselja na Vozdovcu, Banjica,

KOL-ARH planira izgradnju više stambenih objekata u Beogradu,u delu novoplaniranog Stambenog naselja RASADNICI - Banjica.

Na delu stambenog kompleksa u okviru bloka A3, blok 16/1 površine oko 6.290 m2, planirana je izgradnja stambenih objekata spratnosti P+2+Pk (Ps).

Na delu stambenog kompleksa u okviru bloka B1, blok 16/2A površine oko 11.480 m2, planirana je izgradnja stambenih objekata spratnosti P+1+Pk (Ps).

nxpe6v.jpg

b6u146.jpg

evo i mape na GE

sp7mfb.jpg

evo jedne zgrade na vracaru blizu hrama, slikao sam je letos , i bila je pri kraju izgradjne, lepe linije i moderan dizajn mi se svidja.

Photo-0177.jpg

hahah pa jeste, ta zgrada je vizija (po sajtu), tako da treba da ti se sva čula nadraže ;)

Majku mu, i dalje se vodi rat u mojoj glavi da li ce da je ruse ili renoviraju. Bager me plasi, cigle me ohrabruju.

pa da hteli da je ruše valjda bi je srušili do sada, to je makar lako. meni ova gnjavaža ukazuje na rekonstrukciju :)

Homer Jay":3gqdxff1 je napisao(la):
Majku mu, i dalje se vodi rat u mojoj glavi da li ce da je ruse ili renoviraju. Bager me plasi, cigle me ohrabruju.
Cuo sam informacije razlicitog karaktera:

1. Tu ce biti hostel.

2. Prosiruje se KC Grad

3. Otvara se skroz treci ugostiteljski objekat.

ljudi imam jedno pitanje:Rec je o zemljistu na Ceraku, da li neko zna sta se planira sa ovim zaokruzenim zemljistem na slici. Naime pre tri godine su bile price da ce se tu graditi Roda mega market, pa onda Immo Centar, ali sve do danas se nista dogodilo. Ovih dana su na tom zemljistu dva bagera koja ravnaju zemljiste. nesto su izravnali ali znate vec pao je sneg pa danas nista ne rade. ali bas me zanima da li neko zna sta se tu konacno gradi. da nadovezem lokacija je savrsena, odmah je i tu ibarska magistrala....

34fcy7m.jpg

Znam da MPC planira Immocentar na Ceraku, ali ne znam tacnu lokaciju.... Mozda je to.

Homer Jay":1q3w4yws je napisao(la):
Znam da MPC planira Immocentar na Ceraku, ali ne znam tacnu lokaciju.... Mozda je to.
to je tu 100%. ali secam se da su u medijima pricali 2008 godine da ce se immo na ceraku zavrsiti 2010. svi znamo pricu - kriza i te stvari. pa verovatno su odustali. ali sad me zanima da li neko zna ko je sada vlasnik zemljista i sta planira sa tim zemljistem :/

Vrh