Гага":2uzmz79f je napisao(la):У тексту сам направио једну грешку, у броју становника на Коси. Насеље има 70.000 хиљада становника, а не 30.000 хиљада !
Velika ta Bezanijska Kosa, 70.000 hiljada stanovnika, ko dve Ukrajine
Da se nisi malo preracunao
Гага":2uzmz79f je napisao(la):У тексту сам направио једну грешку, у броју становника на Коси. Насеље има 70.000 хиљада становника, а не 30.000 хиљада !

Гага":3p6caezw je napisao(la):Homer Jay":3p6caezw je napisao(la):Inace, kolika je Bezanijska kosa!?
Хомере, што каже Џони Ли, није мала, баш је има.
Живим на Бежанијској коси у III месној заједници, а о њој сам и нешто написао нашем члану Жапцу, који пише магистарски рад о Новом Београду и његовом насељу Б. коси, па да се сад не бих понављао ево на истој овој теми „Градски живот и вести“, а на топику „Развој Новобеоградских блокова“ тог мог текста под постом број 409:
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?id=86&p=17 . Ту имаш и две карте са тачно уцртаним месним заједницама и индустријском зоном. У тексту сам направио једну грешку, у броју становника на Коси. Насеље има 70.000 хиљада становника, а не 30.000 хиљада !
hazard":3p279j1p je napisao(la):Гага":3p279j1p je napisao(la):У тексту сам направио једну грешку, у броју становника на Коси. Насеље има 70.000 хиљада становника, а не 30.000 хиљада !
Velika ta Bezanijska Kosa, 70.000 hiljada stanovnika, ko dve Ukrajine
Da se nisi malo preracunao![]()

AlexLU":3dh8mfyt je napisao(la):Svaka čast na zapažanju :kk: Izginuli ljudi kao Spartanci. Red je da im se Beograd oduži kroz neki monumentalniji spomenikmilanobelgrade":3dh8mfyt je napisao(la):Иначе,мислим да је споменик мајору Гавриловићу прилично скроман...мислим да су ти људи заслужили нешто много грандиозније...![]()
![]()
Delija":125s9lui je napisao(la):Што се Мајора тиче и његовог херојског пука тиче ствари иду у контра снеру јер је направљена ограда Ђоковићевог МГМ тениског центра на буквално пола метра од споменика. :rant:
milanobelgrade":36n9j7pe je napisao(la):Delija":36n9j7pe je napisao(la):Што се Мајора тиче и његовог херојског пука тиче ствари иду у контра снеру јер је направљена ограда Ђоковићевог МГМ тениског центра на буквално пола метра од споменика. :rant:
Па док друге нације фабрикују своју историју( у Скопљу дижу монументални споменик Александру Великом...итд...) ми нашу историју газимо... а ако је неко заслужио споменик за јунаштво и саможртвовање онда су то Мајор и цео тај пук који је изгинуо...
Па да се ја питам ја бих и споменик Кнезу Михајлу..или како га ми од милоште зовемо "КОЊ" изместио само да овим људима одам почаст...
Нажалост у Србији се и ова скромна табла још више уништава...
Makedonci su najveći kradljivci istorije posle Albanaca.milanobelgrade":16f32vzs je napisao(la):Па док друге нације фабрикују своју историју( у Скопљу дижу монументални споменик Александру Великом...итд...)
Зато им Грци праве проблеме.Senke":2ib0mt8j je napisao(la):Makedonci su najveći kradljivci istorije posle Albanaca.milanobelgrade":2ib0mt8j je napisao(la):Па док друге нације фабрикују своју историју( у Скопљу дижу монументални споменик Александру Великом...итд...)
jovanovm":14e6em7x je napisao(la):Meni taj Gavrilović baš i nije mio lik, ali opet ja sam pacifista, radije bih podigao spomenik dezerterima nego bilo kom vojniku.