Šta je novo?

PVC i ALU stolarija iskustva i preporuke

Šta mislite o onim folijama što se lepi na staklo? Kao sprečavaju ulazak UV zraka i toplote, da li to stvarno radi? Izasla mi reklama na instagramu.

Po meni, koliko toliko svrhe i potrebe za nekom folijom ima ako se lepi na staklopaket koji je ugrađen pre15, 20, 25, i više godina, gde su stakla bila bez niskoemisionih filmova.

Da li moze neko da preporuči neku dobru firmu za PVC stolariju koja je proverena i ima opcije što Deka savetuje?
Koje opcije? To sa firmama izgleda da vam niko ne moze preporuciti. Ja sam birala “najbolju” pa nista totalni promasaj. A trebali su da mi poprave od stare problem jos gore je ispalo nista resili nisu a peru ruke sada. Sta reci.

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Doslo je do nekog nerazumevanja sa majstorom koji mi je ugradio Winkhouse okove umesto Siegenia sto je prvobitno napisano u ponudi. On tvrdi da su isti kvalitet i da je cena slicna. Pretpostavljam da laze, gde mogu da se nadju cene svih Siegenia/WH okova?

Roloplast troslojno za koje na mnogo mesta pise da je lose, ali ima i dobrih iskustava, garancija10godina ili Deceuninck Elegant dvoslojno, garancija 12 goidna? Molim vas za savet, ne bih isla na troslojno Elegant zbog cene.Okov Siegenia.
Da li se izdaju fiskalni racuni za pvc stolariju i garancija u pisanoj formi?

Doslo je do nekog nerazumevanja sa majstorom koji mi je ugradio Winkhouse okove umesto Siegenia sto je prvobitno napisano u ponudi. On tvrdi da su isti kvalitet i da je cena slicna. Pretpostavljam da laze, gde mogu da se nadju cene svih Siegenia/WH okova?
Nemojte da se nervirate, cena je slična, kao i kvalitet. Umesto Volkswagen-a ste dobili Škodu. Posmatrajte tako.

Roloplast troslojno za koje na mnogo mesta pise da je lose, ali ima i dobrih iskustava, garancija10godina ili Deceuninck Elegant dvoslojno, garancija 12 goidna? Molim vas za savet, ne bih isla na troslojno Elegant zbog cene.Okov Siegenia.
Da li se izdaju fiskalni racuni za pvc stolariju i garancija u pisanoj formi?
Uvek pre Roloplast sa troslojnim staklom.
Iole ozbiljna firma će vam dati račun i pisanu garanciju.

Vrh