Pozdrav svim clanovima, a pre svega dubok naklon deki, svaka cast na posvecenosti i odgovorima koji dajete ostalim korisnicima.
Naime, mi smo resili isto da zamenimo staru stolariju sa novom PVC, e sad u Sapcu se sutra otvara konkurs za subvencije, i shvatio sam da sam ogranicen ponudom firmi koje imaju ugovor sa opstinom, da li mozda neko zna ko je od ovih firmi proveren kao proizvodjac ili da li imate neku preporuku za Sabac i okolinu.
Takodje voleo bih da deka odgovori njegovo misljenje, da li da ulazimo u opste pricu sa subvencijama, ili da se okrenemo otvorenom trzistu? Ako ima neka firma sa ovog spiska koja je pouzdana, mozda i ne bi bilo lose sacekati ceo proces subvencije i konkursa....
Takodje resili smo da adaptiramo ceo stan u istom potezu, tako da prica sa subvencijama bimalo usporila celokupne radove, tj pomerila ugradnju prozora za kraj, a kako sam razumeo majstore, oni bi prvo zamenili prozore pa onda sve ostalo.
U prilogu cu poslati ponudu jednog od manjih proizvodjaca sa ovog spiska koji je dosao da izvadi mere i dao svoju ponudu, pa ako moze deka da prokomentarise.
Mi zivimo u centru grada, stan je dvosobon i pozicioniran na jednu od glavnih centralnih ulica, tako da nam je zastita od buke prioritet, na 1. je spratu tako da nemamo problema sa viskom sunca...
Svaka preporuka bi dobrodosla za Sabac i okolinu za firme koje ugradjuju prozore i molere koje popunjavaju otvore posle, ko god je imao neko dobro iskustvo, mozete mi javiti... Jedino su mi se ucinili dobri Roloplast Mosic iz Srem. Mitrovice... al opet ne znam iskistva ljudi kojima su ugradjivali prozore...