Hvala Vam puno na brzom odgovoru i izvinjavam se što ja kasnim. Razmišljam ako je Roloplastov profil najlošiji na našem tržištu, apsolutno se ne isplati rizikovati sa njima, pa čak i to što je 7 komora i 3 stakla. I dalje ostajem prvrženija Rehau Eurodesign profilu sa 5komora i 2 stakla - niskoemisiono unutrašnje i 4 godišnja doba spoljašnje staklo, Rotto okovi i ALU unutrašnje roletnama i komarnicima na svim prozorima sa garancijom od 10 godina uz montažu, demontažu i obradu špaletni i ponudom od 3700e. Zanima me još nešto, ako smem i to da Vas pitam, Inoutic Prestige prozor ram 76/85 Krilo 76/84 sa 6 komora i 3 dihtung gume 4/16/4 flot/Clima Guard Solar argon Ug 1.3W/m² okov - Sigenia Aubi, uz ALU unutrašnja roletna i komarnicima na svim prozorima uz montažu i demontažu i bez obrade špaletni imam ponudu od 3100e uz garanciju od 7 godina, tj 3 godine manje nego Rehau, ali jeftiniju ponudu. Koja je razlika između ova dva profila, koji je sigurniji, ne bih da mi cena bude opredeljenje, već isključivo kvalitet profila, okova i stakla. Mada iskreno kada sam videla koliko novca zapravo otpada na njihovu obradu špaletni i kada to oduzmem razlika u ceni je zanemarljiva. Ono što mene sada zanima je, koja je razlika između Inoutic profila i Rehau, odnosno Rotto i Sigenia Aubi, neverovatno mi je da jedna komora više bude ujedno i jeftinija varijanta?! A opet tu je i 3 godine garancije manje... Da li možete i ovde da mi date savet?