Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Zapad 65

Zapad 65.jpg
 
Opet u kuriru vest dana kruni se platon stakla pucaju klima curi... Ovi su bas nagazili nekog iz vladajuce garniture
 
Ima tabloida koji praktikuju ucenu, tj pisanje laznih clanaka o pojedincima/firmama pa onda traze odredjenu sumu da odustanu od objavljivanja. Nit su lazi naivne niti su pare male. Ne znam da li je i ovde u pitanju nesto slicno, ali sam licno bio ukljucen u jedan ovakav slucaj (ne, nisam ja bio predmet ucene vec jedna javna licnost koju poznajem).
 
Nažalost meni ovo liči na pokušaj medijskog reketiranja. Nije prvi put da se na naslovnici nadje pojedinac ili firma koje tabloid provlači kampanjski nekoliko dana u nizu dok verovatno predmet reketiranja ne uplati koliko treba i onda sve utihne.
 
Bilo je priča da je KURIR ranije reketirao poznate ličnosti. U ono vreme kada su bili baš tabloidni medij. Koliko se sećam kasnije se izmenila vlasnička struktura, ali ne bi me čudilo da povremeno to i dalje rade.
 
Koliko liftova ima kula i kojih karakteristika , baš me zanima. Tekst je šou program , kao uselilo se 10-20 porodica a čekaju lift sat vremena.
Zabava za lakomislene...
 
Gomila gluposti...

U prethodnom tekstu smo pisali da su nam se stanari požalili da moraju da čekaju na lift do svojih stanova ili iz njih do prizemlja i do sat vremena!

Stari srpski strah od kvara lifta zbog koga su dugo stanovi na prizemlju držali jače cene. Kurir udara gde najviše boli.

Rekli su nam da na pojedinim spratovima uopšte nema mobilnog signala

Kakve to veze ima sa West-om. Ja živim preko puta u Belvilu i otkako se uselilo puno novih poslovnih zgrada, signal ispada, jer je velika koncentracija korisnika. Jedno vreme je signal bio OK, sada je opet 2-3 crtice - pretpostavljam otkako se uselio NCR moraće opet da šire kapacitet.

Oni koji su se sada javili ističu da na poslednjim spratovima već pucaju stakla

Koja stakla?

zidovi su očajno omalterisani, neravni,

Zidovi su gipsani - niti se nešto malterišu niti mogu da budu krivi.

a klima-sistemi cure

Zar nemaju centralnu klimu, koje to klime cure?


Očigledno da West65 mora da uplati neki banner Kuriru kako bi se ovi nedostaci što pre otklonili :)
 
Bilo je priča da je KURIR ranije reketirao poznate ličnosti. U ono vreme kada su bili baš tabloidni medij. Koliko se sećam kasnije se izmenila vlasnička struktura, ali ne bi me čudilo da povremeno to i dalje rade.
Дабоме, медијска изнуда. Жртве су некад појединци, а још више фирме. Осим поменутих, док су били у власништву угледне фамилије из Рипња, тиме су се највише бавили Информер и посебно Српски телеграф, преко једног од уредника који је, иначе, зависник од коцке, а био је и хапшен, па му дође идеална личност за тако што. И један од инвеститора активан на овом форуму се "хвалио" да му је дотични долазио у госте.

Све је то тежак олош, а још већи су они који су их створили.
 
Razgovarao sam sa molerom koji je radio jedan stan na 20+ spratu (jugozapadna strana). Kaze da je pakao u stanu ako klimatizacija ne radi 5 minuta, a ni u hodnicima nije bolje.
Da li neko ima iskustva ?
 
Sasvim logično da se prostor koji je faktički staklena bašta, i to na jugozapadnoj strani (što znači da je osunčano od 12:00 pa sve do zalaska) na višim temperaturama greje bez korekcije klimom
 
MiKasa,sretna ti kupovina!👌
Hvala ti na informaciji za vrućinu u stanu,potvrdio si moje strahove...razmišljao sam u kuli da uzmem stan koji je orjentisan jugo-zapadno ali sam se plašio efekta staklene bašte.Znači sever-istok ili sever zapad strane birati da bi se ibegao pakao leti.Dal i se slažeš?
 
Poslednja izmena:
Istocna strana(svetleca) ce biti ok jer ce sunce biti samo ujutru, juzna ce biti paklena. Po meni najbolja je severna strana u ovom slucaju(koja nije totalno severna) jer svetlosti ce biti i vise nego dovoljno a bice najhladnije. Pritom je i pogled ka gradu, verovatno najbolji.
 
Par poruka je obrisano zbog privatnosti na molbu forumaša koji ih je i postavio.
 
Vrh