To što ti možda nisi razumela šta sam hteo da kažem ne znači da ja nisam znao šta želim da kažem. Da si pažljivije čitala, i da nisi reagovala emotivno možda bi ti bilo jasnije. Nije pitanje podele na one koji žive u starogradnji i novogradnji, to je besmisleno, pitanje je ljudskog karaktera koje nadilazi naše prostore, ja sam samo univerzalnu stvar primetio u okviru naše male sredine. Nikoga ne osuđujem (tebe ne pogotovo), niti se svrstavam na bilo koju stranu. A veruj mi životno i poslovno iskustvo kao i boravak i u starim i u novim kvartovima na NBG mi daje za pravo da primetim.Upravo si ti u svom prethodnom postu generalizovao rekavsi da ramo zivi ta kasta ljydi umesto da si naveo svoje licno iskustvo, mada onda bi te to svrstalo valjda u ovu drugu grupu a ne verujem ni da si to hteo da kazes, makar i da je tacno, tako da mi deluje da ni sam nisi siguran u to šta si rekao tj. zeleo da kazes
Inace suluda mi je ta podela na ljude koji zive u novogradnji i ostale, ja danas zivim u starogradnji na dorcolu, sutra cu mozda u novogradnji na nbg, a necu biti druga osoba, uostalom svi koji zive u novogradnji su nekada ziveli u starogradnji
Da ne duzimo dalje van teme, west 65 je na mene ovako generalno bio ostavio dobar utisak, ovo bas nisam ocekivala