mekbejn":353crb9o je napisao(la):Koncept ovog projekta je takav, da se pravi celo naselje po ugledu na Mediteran.drum1":353crb9o je napisao(la):на новом београду:
лукови + приземље затвореније од станова + имитација слога камена у приземљу као у ренесансним платама и сл
пресуда: смрт вешањем
Stvar je ukusa da li se to nekome sviđa ili ne. Meni recimo nije loše (iako malo kič).
Ali će svakako malo da promeni taj za sada poprilično turoban kraj. I lep je kontrast u odnosu na APC.
updatesvsavic":1n59k2xo je napisao(la):Koja je debljina tog "stiropora" ili izolacije?
drum1":3i4o31hi je napisao(la):рендер изгледа далеко боље (изузев овог надграђеног спрата).
о каквим фугама причаш?
тај "стиропор" мислим да је најјефтинија изолација на тржишту. да ли неко зна који енергетски разред ће да буде овај пројекат? да ли неко зна и да оцени колико је ово довољна изолација?
Bacila si ogromne parePegi":1841iwtu je napisao(la):STo se terasa tice, moja jedina zamerka je da su mogle biti malo sire, inace kvalitet je odlican, brisoleje prelepe. Terasa i prozori koji se otvaraju celom sirinom sobe su i za mene bili jedan od glavnih razloga zbog kojih sam kupila stan ovde.
Trava na krovovima ce biti, po informaciji koju ja imam
Erysimum Cheiri":1ngxe40o je napisao(la):Besmislen post.