Šta je novo?

Proširenje Savske ulice

Нисам нашао, него смо одавно заједно овде на форуму констатовали њен позитиван ефекат када је промовисана.

Није сваки форум, већ неколико тема на форуму.

Нисмо Холандија, али бисмо могли бити.
 
1000033319.jpg
1000033322.jpg
1000033316.jpg
1000033318.jpg
 
Rekao bih da se izgled ulice ne uklapa u ostatak naselja Beograd na vodi, pa je započeto s tim. Naravno, pošto planiraju da sklone most, moraju negde tramvaje.
 
Ne razumem samo zašto ovo nije moglo da sačeka selidbu BAS-a i zatvaranje tramvajskog mosta, kad je već planirano i jedno i drugo u Septembru (da ne komentarišem te planove posebno). Pretpostavljam da autobusi sada idu kroz Vudro Vilsona da bi stigli do bivšeg autoputa? Trajmvaji ne idu pa ne idu...

Savska je alternativna trasa za 9 & 7, kao i za depo uopšteno.
Mada nikome nije jasno zašto rade bašticu koja je bila u OK stanju.
 
Jel moze neko da ih pita zašto su to razvali
Stajaliste nece ni pipnuti ...
 
Kako nece? Najavili su i da ce dodati jedno novo ako se dobro secam.
 
Nista nije falio sinama svakindan tuda sam išao tramvajem čist fenseraj i ruganje rakovicanima
Искрено, ја бих БНВу поклонио плац на ком се налази ИМР само да коначно заврше тај проклети Булевар патријарха Павла.
 
Prolazim Savskom gotovo svakodnevno i mogao bih da se zakunem da su odmah po uklanjanju šina i početku kopanja poprečno poubacivali neke silne cevi različitih dimenzija.

Nova vodovodna i kanalizaciona mreža?
 
Pa da, pritom su tako zgodno pomešali radove da je nejasno čije su silne građevinske mašine naparkirane po Savskoj. Za materijal je jasno da je BW. I šine su povađene bukvalno u milimetar do pokojne pošte, odatle su valjda u redu, nije im potrebna rekonstrukcija. Uriniranje bez pardona.
 
ma da ih pustimo da zalivade Sajam, mozda tako konacno dobijemo BPP?
 
Gledam snimak,gledao juce uzivo...ne vidim zasto su pocupali i stavili nove sine...u delu kod policije su vec postavili nove i zavarili ali ne vidim ni da su koloseci priblizeni niti sta dr...jedino sto mozda nije bilo pre su betonske bastice gde se postavljaju sine da bi buducoj gospodi se smanjile vibracije i zvucni udari da tako kazem od tramvaja...pretopice bar tona najkvalitetnijeg celika bez potrebe i maltretirati gradjane par meseci kao i sa Savskim trgom...ocigledno je prioritet da se ove kvartet zgrade prikace na razne vodove i to je to...logicno je bilo da se ovo uradi tek kad se prebaci sve na novu autobusku stanicu..ali nema ovde nikakve koordinacije...ako je trebalo 3mes raditi onda je bilo valjda bolje izabrati jun,jul i avgust a ne avgust,septembar i oktobar...dunsteri...
 
Vrh