Ja koliko vidim na nekim menstima produzeno je do drugog oktobra (danas). Ne mogu da nadjem da li od sutra pustaju saobracaj normalno da tece.Da li neko zna kada ce pustiti ovaj deo Savske? Rok je bio 29.9.
I onda mi treba da poverujemo i da radove finansira Beograd na vodi...Sine u savskoj su radjene 2006 /2007 godine
Ne vidm sta bi radili jedino ako oce spoje neke nevidljive sine iz bg na vodi
I samo da pitam gde oni misle sve ovo da im stane? Nisam stručan ali ne vidim prostora za sve ovoСавска се реконструише о трошку Београда на води, а после реновирања добиће нове трамвајске шине, асфалт, тротоар, а коловоз ће бити проширен.
Окачићу слику коју сам нашао у једном чланку "Блица" од прошле године:
Pogledajte prilog 207215
Parking i da ukinu ništa ne znači jer je drvored duž parkinga a od ivičnjaka do drveta ima nešto više od pola metra. Možda ukinu stanice pa suze bašticu ili naprave uže trotoare sa strane Beograda na vodi uz same zgrade jer svakako na toj strani ne dostaje traka.Можда укидају паркинг дуж Савске?
Mene zanima sta ce da rade u savskoj u tram baštici da zahteva toliko vreme
Ono što nedostaje
2 dispeja na stajlistu palata pravde
Ograda na istim celom dužinom
Uklanjanje prelaza preko pruge koji se ne koriste i postavljanje trave
Uklanjanje asfalta bliže mostaru i stavljanje trave i mozda Uklanjanje kola sa kolosjeke skretanje u m pocecrca sve je to moglo biti uradjeno i prilikom poslednjih zatvora pruge ali plana bez