Nasao si i ti aplikaciju staru nekoliko godina i sada stavljas u svaki forum istu stvar, bravo.
Mislim lepa ideja, kul aplikacija, ali mi nismo Holandija
Nasao si i ti aplikaciju staru nekoliko godina i sada stavljas u svaki forum istu stvar, bravo.
Ne razumem samo zašto ovo nije moglo da sačeka selidbu BAS-a i zatvaranje tramvajskog mosta, kad je već planirano i jedno i drugo u Septembru (da ne komentarišem te planove posebno). Pretpostavljam da autobusi sada idu kroz Vudro Vilsona da bi stigli do bivšeg autoputa? Trajmvaji ne idu pa ne idu...
Ne razumem samo zašto ovo nije moglo da sačeka selidbu BAS-a i zatvaranje tramvajskog mosta, kad je već planirano i jedno i drugo u Septembru (da ne komentarišem te planove posebno). Pretpostavljam da autobusi sada idu kroz Vudro Vilsona da bi stigli do bivšeg autoputa? Trajmvaji ne idu pa ne idu...
Samleli su šine i baštice dok su pravili to nelegalno naselje pored Save.Sine su tu stavljene 2007ili 2008 i sad su sve pocupali zašto sta nije bilo u redu ni 20 god nisu izdrzale
Искрено, ја бих БНВу поклонио плац на ком се налази ИМР само да коначно заврше тај проклети Булевар патријарха Павла.Nista nije falio sinama svakindan tuda sam išao tramvajem čist fenseraj i ruganje rakovicanima