Šta je novo?

Privatni prevoznici

Gospode bože, Akia.

1000052074.jpg

1000052145.jpg

P.S. Preuzeto sa jedne Fb grupe, nek mi ne zameri autor.

Ahahahha, jel to neko budžio? Nisam ostale video da imaju sedište na tom mestu.

Na prvi pogled i utisak prilično ružnjikava za moj ukus. Uživo možda bude bolje. Kod elekričara je još izraženije krckanje i lupanje, koje dolazi od delova enterijera. Valjda su je sklopili iole pristojno.

Da, definitvno smo se uverili da je kod nas trend da se nabavljaju najružnija i najnepouzdanija solo vozila.

S obzirom na to da Ćurdić nije ispoštovao ugovor i šalje dizel Otokare na 20 (čak nekad upadnu i Mazovi stari), a trebali bi električne krševe da šalju, mogla bi da se linija vrati Kosmaju. Ja bih čak uzeo od Ćurdića i dao nekom drugom prevozniku 79 jer im se i ti el. busevi pune na agregate i štede se baterije gašenjem grejanja, ali ko sam ja da tražim pravedno poslovanje kada NISAM za SNS.

Poslednja izmena:
To što ih pune dizel agregatima u improvizovanoj garaži jeste teška glupost. Besmisleno je, a još ta njihova garaža među zgradama. Da je barem zagađenje izdvojeno iz gradske zone. E sad što im uleće ponekad dizalaš na 79, lično ne mislim da treba dizati frku oko toga. Električni autobusi ipak traže ozbiljniju infrastrukturu, pa i naše kapabuseve menjaju "zagađivači" ponekad. Dal zbog punjača, dal zbog kvara na samom vozilu manje bitno. Po meni je najvažnije da se ostvare svi polasci. Za iskakanje električara treba još uvek imati tolerancije. Iako poodavno voze svuda po svetu, kod nas su još uvek u dosta ograničenom broju, pa nam treba i malo više vremena za uhodavanje. No i Ćurdić je diskutabilan prevoznik. Nekom boljem se to možda ne bi događalo.

Vrh