Svakako sve to odlazi 1.9. tako da viska neće biti.Ne govorim konkretno o tom potezu, nego inače. Ogroman višak vozila ima GSP.
Svakako sve to odlazi 1.9. tako da viska neće biti.Ne govorim konkretno o tom potezu, nego inače. Ogroman višak vozila ima GSP.
Verovatno će svi Strelini Otokari završiti u Lastri nakon puštanja svih Mercedesa i Cobri. Territi su već spremni, dobili su Lastrine garažne brojeve danas na Novom Beogradu.Jel se zna čime će Lastra da zameni IK 112 LE? Ja kontam da će da im uvale neke Inture iz 2019/20, a možda i Terite. Inače njihov iveco iz nekog razloga više nema Novatronic, nego neki zeleni displej (nije BUSE).
novi plavi?Territi su već spremni,
Danovi plavi?
jel ovo Territo?На локалној линији 133 пише Стрелин ГБ 70470.
Pogledajte prilog 231641
Вероватно јесте, биће им гаражни 18231-18235 укупно 5 комада је стигло у Ластру.jel ovo Territo?
To je jedan od tih 5, očigledno su ih odmah pustiliНа локалној линији 133 пише Стрелин ГБ 70470.
Pogledajte prilog 231641
nekako mi je žao IK112LE. Koliko su bili 100 puta bolji i održvaniji od GSP-ovih. Nažalost sam se vozio s njim samo jednom na 581E.To je jedan od tih 5, očigledno su ih odmah pustili
Новија генерација, баш они који су возили на 493 када је Ласта штрајковала.Који Терито је у питању?
Vozio sam se 2020. u periodu dok su menjali tramvaje na 7A i stvarno sam se oduševio koliko su bili dobri, bukvalno u fabričkom stanju. Navodno im se održavanje dosta pokvarilo od kad ih je preuzela Strela.nekako mi je žao IK112LE. Koliko su bili 100 puta bolji i održvaniji od GSP-ovih. Nažalost sam se vozio s njim samo jednom na 581E.
Sećam ih se i ja sa 7A. Sijali su se tada. Inače je to bila jedna od najinteresantnijih linija jer su na njoj istovremeno vozili modeli od ik-112 le, preko ik-206, pa sve do sor-a.Vozio sam se 2020. u periodu dok su menjali tramvaje na 7A i stvarno sam se oduševio koliko su bili dobri, bukvalno u fabričkom stanju. Navodno im se održavanje dosta pokvarilo od kad ih je preuzela Strela.
Uzece 52 i 88 natrag sigurno, Streli je prigrad bomba za km.Па ГСП-у би било боље да преузму неку двоцифрену линију или да врате 52,56,88,89 нпр. Волео бих да се врате на 70 такође. Могао би ГСП радити типа на 47,48.
nije bilo ovih vozila na 7A. Lasta je davala ik103 i mazove. Strela je davala čak i Terita i Intura. Na 9A1 je Lasta slala zglobne otokare. Ja se konkretno sećam da su radili pokojni 7274, 7259 i 7255. Lastra je davala samo Ik112Le.preko ik-206, pa sve do sor-a.
Gsp-u ne odgovara da preuzmu 47i48 zbog privatnika.Па ГСП-у би било боље да преузму неку двоцифрену линију или да врате 52,56,88,89 нпр. Волео бих да се врате на 70 такође. Могао би ГСП радити типа на 47,48.
Bilo je, lično sam se u njima vozio. Taj IK-206 je prvo izlazio na 9A1, pa kasnije na 7A. Sor se pojavio na 7A neposredno pred uvođenje vanrednog stanja. Čak mislim da sam se dan pre ukidanja prevoza baš u SOR-u vozio.nije bilo ovih vozila na 7A. Lasta je davala ik103 i mazove. Strela je davala čak i Terita i Intura. Na 9A1 je Lasta slala zglobne otokare. Ja se konkretno sećam da su radili pokojni 7274, 7259 i 7255. Lastra je davala samo Ik112Le.