Šta je novo?

Privatni prevoznici

Zar nismo računali da će i samo sa BMC i Higerima biti viška, čak i ako sprovedu tu suludu odluku i povuku sve Solarise?

Oko tog poteza su se najviše namučili da ga preuzmu jer im je ipak bio i "probijanje" za ostale linije. Bukvalno je morao status iz gradskih linija da se menja u prigradske da bi ga uopšte preuzeli, pritom je potez milina za rad sa ravničarskim terenom i dobrom kilometražom, tako da jako teško da to Strela ikome predaje.
Sve i da se u krajnjem slučaju nešto vrati u GSP, pre ciljam na 3-4 jakih dvocifrenih linija nego na ceo jedan potez.

Па ГСП-у би било боље да преузму неку двоцифрену линију или да врате 52,56,88,89 нпр. Волео бих да се врате на 70 такође. Могао би ГСП радити типа на 47,48.

Opaa, ušli smo u 21. Vek, šta bi tek bilo da se ovaj displej iskoristi i za najavu stajališta, al jbg trčeći Novatronic je izgleda vrhunac. 😆

1000052026.jpg

Jel se zna čime će Lastra da zameni IK 112 LE? Ja kontam da će da im uvale neke Inture iz 2019/20, a možda i Terite. Inače njihov iveco iz nekog razloga više nema Novatronic, nego neki zeleni displej (nije BUSE).

Jel se zna čime će Lastra da zameni IK 112 LE? Ja kontam da će da im uvale neke Inture iz 2019/20, a možda i Terite. Inače njihov iveco iz nekog razloga više nema Novatronic, nego neki zeleni displej (nije BUSE).
Verovatno će svi Strelini Otokari završiti u Lastri nakon puštanja svih Mercedesa i Cobri. Territi su već spremni, dobili su Lastrine garažne brojeve danas na Novom Beogradu.

На локалној линији 133 пише Стрелин ГБ 70470.
1000009338.jpg

nekako mi je žao IK112LE. Koliko su bili 100 puta bolji i održvaniji od GSP-ovih. Nažalost sam se vozio s njim samo jednom na 581E.
Vozio sam se 2020. u periodu dok su menjali tramvaje na 7A i stvarno sam se oduševio koliko su bili dobri, bukvalno u fabričkom stanju. Navodno im se održavanje dosta pokvarilo od kad ih je preuzela Strela.

Vozio sam se 2020. u periodu dok su menjali tramvaje na 7A i stvarno sam se oduševio koliko su bili dobri, bukvalno u fabričkom stanju. Navodno im se održavanje dosta pokvarilo od kad ih je preuzela Strela.
Sećam ih se i ja sa 7A. Sijali su se tada. Inače je to bila jedna od najinteresantnijih linija jer su na njoj istovremeno vozili modeli od ik-112 le, preko ik-206, pa sve do sor-a.

Lepo kaže lik, pre će Gsp da vozi Lastine linije dok Strela ne uzme

Па ГСП-у би било боље да преузму неку двоцифрену линију или да врате 52,56,88,89 нпр. Волео бих да се врате на 70 такође. Могао би ГСП радити типа на 47,48.
Uzece 52 i 88 natrag sigurno, Streli je prigrad bomba za km.

Gsp-u ne odgovara da preuzmu 47i48 zbog privatnika.

Што се тиче потеза 600 тамо су увек тураже биле одличне. На 604 је знало често да буде и по пола сата. Нису они џабе то отели не само због терена и лакоће него и због огромних пауза.

nije bilo ovih vozila na 7A. Lasta je davala ik103 i mazove. Strela je davala čak i Terita i Intura. Na 9A1 je Lasta slala zglobne otokare. Ja se konkretno sećam da su radili pokojni 7274, 7259 i 7255. Lastra je davala samo Ik112Le.
Bilo je, lično sam se u njima vozio. Taj IK-206 je prvo izlazio na 9A1, pa kasnije na 7A. Sor se pojavio na 7A neposredno pred uvođenje vanrednog stanja. Čak mislim da sam se dan pre ukidanja prevoza baš u SOR-u vozio.

Vrh