Šta je novo?

Privatni prevoznici

Vozio sam se 2020. u periodu dok su menjali tramvaje na 7A i stvarno sam se oduševio koliko su bili dobri, bukvalno u fabričkom stanju. Navodno im se održavanje dosta pokvarilo od kad ih je preuzela Strela.
Da mnogo su bili bolji pre kupovine od starane strele i imali su zanimljiviji vozni park koji je sada već rashodovan

Ahahahha, jel to neko budžio? Nisam ostale video da imaju sedište na tom mestu.
Imaju sve čak i starije cobre od transjuga su imale to sedište ove novije nemaju to tu niti ona 2 horizontalna kod II vrata šteta mislim da nije loše bolje nego ona bespotrebna korpa za stvari

Imaju sve čak i starije cobre od transjuga su imale to sedište ove novije nemaju to tu niti ona 2 horizontalna kod II vrata šteta mislim da nije loše bolje nego ona bespotrebna korpa za stvari
Imaju i Saga Trans Cobre iz 2019, pored malog prostora za stajanje imaju i to nabudzeno sediste

Čitam u Velikim točkovima da strelini zglobni Citari imaju 354ks sa 14kv kompaktnim hibridnim sistemom. Nalazi se na krovu iznad zadnje stene. Nema baterije, već kodenzatore. Definitivno jesu iz Francuske, kako je već i rečeno. Koliko je ovo za snagu motora tačno ne znam, al valjda znaju šta pišu.

Poslednja izmena:
Čitam u Velikim točkovima da strelini zglobni Citari imaju 354ks sa 14kv kompaktnim hibridnim sistemom. Nalazi se na krovu iznad zadnje stene. Nema baterije, već kodenzatore. Definitivno jesu iz Francuske, kako je već i rečeno. Koliko je ovo za snagu motora tačno ne znam, al valjda znaju šta pišu.
Tacno je 100%, već smo pričali o snazi motora.

Pa pominjano je da imaju bazičnu varijantu OM936 motora sa 299ks. Ja sam odmah prokomentarisao da mi je nelogično da taj motor Mercedes nudi uz Citaro G. Ja i verujem da je pre ova jača verzija u pitanju, kako i piše u časopisu.

Ma kakvo smo mi tržište. I na svetskom nivou komercijalna vozila su do skoro bila u teškoj krizi. Tokom korone autobuske kompanije su dosta propatile, najviše one gde dominira program turističkih autobusa, pa su onda nakon toga kamioni ušli u krizu slabije potražnje. Mi smo mnogo malo tržište. Ovde je sajam imao smisla dok smo imali nešto od domaće industrije. Po propasti naših fabrika izgubio je poentu. Mada, ruku na srce, nema ni mnogo lokacija u Evropi gde se održavaju redovno sajmovi komercijalnih vozila. Skupo za organizaciju, traži mnogo prostora, a posećenost često bude upitna.

Ljudi sta radi autobus trans juga koji je na liniji 302 bio stoji na nekoj nepoznatoj pumpi ugasen i nista jel neko zna mzd zasto?

Pozdrav, ljudi, nov sam na temi.
Da li neko ima iskustva sa polaganjem za CPC za D kategoriju? Kako izgleda polaganje, da li je tesko, kakva su pitanja?
Ocekuje me uskoro, a nece biti casova,nego odmah polaganje.

Kako da ne stajao je tu 3 sata na parkingu pupme ugaseno sve i toci gorivo kako ajde i jos stoji na nekoj nn pumpi u grockoj nije tocio gorivo nego vrv stoji za rano ujutro vozaca mrzelo da ode do garaze😂
Trans-Jug vozila šalje iz Železnika. Kako su najviše polazaka dobili na potezu 300, verovatno vozač ima dozvolu da tu ostavi vozilo, pogotovo ako je iz Grocke. Ako radi neki od prvih polazaka, mnogo je lakše da tu preuzme vozilo.
Strela u Kumodražu ima jedno vozilo, tačnije solo Conecta koji odatle ide na 73 jer je vozačima koji ga duže bliži Kumodraž nego garaža u kojoj se inače parkiraju vozila sa 73.
Nemoj me držati za reč, ali mislim i da #70211 koji je redovan na 307 dolazi iz Obrenovca na liniju iz istog razloga kao ovo gore o čemu sam pričao, dok su ostala vozila u Kumodražu. #70211 je i jedini gde voze obojeni na 307.

Видео сам три црвена Ластрина возила 18236,18237 и 18238 питање је каде их пустити исто Отокар Терито.

Poslednja izmena:
Na sve je spremaj picousti
1000003370.jpg

Čak i kad ovi padnu, Strela će morati da ostane u nekoj meri prisutna, svidelo se to nama ili ne. Samo će se promeniti vlasnik i to je to. Ako ukinemo Strelu i kompaniju, nema ko da drži linije. Što se tiče vraćanja linija, od toga trenutno nema ništa, bar za sad. Ja bi lično (što verujem da će se i desiti), ostavio sve kako jeste do isteka ugovora. Sad je samo bitno spasiti Lastu. Toliko od mene. Slobodno dodajte ili oduzmite nešto ako želite.

Vrh