I u Arrivi je bila benificija, tjs MobiLitasuOd svih samo Niš expres nudii.
I u Arrivi je bila benificija, tjs MobiLitasuOd svih samo Niš expres nudii.
Jeste,bukvalno zavrsava u nedodjiji.Opovu je bilo mnogo toga obećano, bili su prilozi o protestu kada se skratila 110. Ali šta je, tu je. Shvatili su da su deo van beograda, ali onda šta je sa čentom i okretanjem 110 usred ničega, koliko sam video to je neka raskrsnica, ako ne grešim.
Naravno da ne, Ustav iz 1974. nas je unazadio zauvekDa li postoji mogućnost da građani Opova i Sefkerina pokrenu zahtev za pripajanje Beogradu?
Клима се пушта ако је напољу температура изнад 25 степени,за грејање не знам.Sto se tice klime i grejanja u vozilima gradskog prevoza jel postoji neki datum od kad do kad se pusta klima/grejanje ili je na vozacu da odredi kad treba da ukljuci?
Приметио сам да је Ниш експрес добио апарате,има их на апликацији.Linija 70 bez praćenja preko app, isto je na potezu 400 gde se pojavio jedan bus sa aparatom iz Mobilitasovog 40093. Prosto je ovde zakazao proizvođač tih aparata, da je kentkart tu, svi bi imali aparate.
Није. Кренула је на 64.Zna li neko jel krenula BB Linea na 33?
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
3 4 000din više. SramnoBas zeznuta situacija jos najvece guzve u saobracaju pretpostavljam da vise placaju to nego normalne smene
Ja sam video i dalje Mobilitasa tu.Ko onda vozi umesto mobilitasa na 33. Tamnavin polazak niko nije zamenio, pa je ostao neostvaren... Ma ne mogu da verujem koliko su nesposobni.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Стварно иде редовно 45 управо сам ишао до Земун поште и после сат времена назад иду на 5-7 минута. Оба пута сам чекао по два минута аутобус. Једина замерка што их још нема на апликацији јер немају уређаје, али поправиће се ускоро и то.Fun fact: Neki pacijenti koji su ranije vozili u Košavi/Unacop prešli u Strelu tako da čekamo da vidimo hoće li praviti gluposti sa neostvarivanjem polazaka, tj. da li će Strela reagovati ako to budu radili
Linea ima minibuseve?Није. Кренула је на 64.