volvoobozavalac
Beginner
- Učlanjen(a)
- 12.06.2024.
- Pohvaljen
- 172
Otkud sad to da se privatnicki autobusi dobiti drugu kolor semu ? Ja ne znam sta vise rade, jel im se toliko ogadio GSP ?
Ma nemaš ništa od toga veruj mi. U velikoj smo manjini, mi koji znamo malo i više, i pravimo razlike između autobusa, i to ne samo po tome kome pripadaju, već i po markama, na primer. Promene su moguće na izborima, među samim koalicionim partnerima, pošto se tu više njih međusobno slabo miriše, eventualno protestima, al kad se o javnom prevozu radi od toga nema ništa. Generalno, možemo samo da gledamo sad šta rade i to nam je to, nažalost. Ja se nadam da će Šapić da bude sklonjen u najskorije vreme. Ne mora to da znači da će se ne znam šta preokrenuti po pitanju javnog prevoza, al barem da se donekle ublaži ovo ludilo u kombinaciji sa razbacivanjem resursa, i sad još na kraju ponovno petljanje oko kolor šema, a do juče smo imali i žute autobuse na ulicama.Ljudi, samo bojkot. Ja i tako sve češće svuda idem kolima. Kad idem busom, tempiram da idem GSP-om. Ne ulazim u vozila privatnika.
Istina je, čuo sam i ja. Sva vozila privatnika će biti tamno plave boje kako bi se razlikovali od GSP-ovih vozila.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Ja sam prvo mislio i da se farbaju za NS, ali onda sam video boju, dosta dosta tamna plava.Pritom se gubi indentitet Grada malo, plava se veže više za Novi Sad..
Mislim da ovo ne moze na dobro da izadje....zaista....37 i 52 provereno voze u konvojima.
50 takođe, često se dva vozača dogovore da idu jedan za drugim, čak i vozači drugih prevoznika37 i 52 provereno voze u konvojima.
Истина је, видео сам својим очима. Око 10:30-11:00 прошла су два зглоба, оба странци да би након 3 минута прошла још 2 у размаку од 30 секунди. И касније око 13:20 је било бар 4 зглоба на окретници и у мање од 5 минута су се магично појавила још 5 што је пола линије. Да ли је туража проблем или они возе како хоће, не знам, али није нормално и не сме овако да се настави.Djole Pevčanin@
Jel mi se čini ovo što videh danas svojim očima,vidim da i drugi govore,da ovi voze brate u kolonama po nekoliko njih i onda ih nema po pola sata...ja sam danas čekao na stanici ka gradu kod Lav Auta,56 nije naisla dobrih 15 minuta,recimo negde oko 17 h,to je meni nestvarno....pri tom 51 prosla 3 komada...jer 52 danas ceo dan radi katastrofa,pa sam se nadao da bar 56 nema probleme...ali ovo je užas zaista,mislim da prisustvujemo organizovanom haosu....pri tome da napomenem da ja ne videh danas belog vozača na 56...to mi je tek posebna priča...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Da li su ranije svi autobusi gsp morali da budu zuto-plavi? Secam se privatnici nisu postovali to pravilo imali su raznobojne autobuseMa nemaš ništa od toga veruj mi. U velikoj smo manjini, mi koji znamo malo i više, i pravimo razlike između autobusa, i to ne samo po tome kome pripadaju, već i po markama, na primer. Promene su moguće na izborima, među samim koalicionim partnerima, pošto se tu više njih međusobno slabo miriše, eventualno protestima, al kad se o javnom prevozu radi od toga nema ništa. Generalno, možemo samo da gledamo sad šta rade i to nam je to, nažalost. Ja se nadam da će Šapić da bude sklonjen u najskorije vreme. Ne mora to da znači da će se ne znam šta preokrenuti po pitanju javnog prevoza, al barem da se donekle ublaži ovo ludilo u kombinaciji sa razbacivanjem resursa, i sad još na kraju ponovno petljanje oko kolor šema, a do juče smo imali i žute autobuse na ulicama.
Bili su žuto plavi dok su demokrate bili na vlasti...sve u skladu sa politikom....Da li su ranije svi autobusi gsp morali da budu zuto-plavi? Secam se privatnici nisu postovali to pravilo imali su raznobojne autobuse
Svi danas pisu za 105l da je gsp promenio trasu a oni ne drze tu liniju glupa novinarska st***Kada novinari i najobičniji svet budu znali da razlikuju ili uopšte da znaju da postoje privatnici i GSP, kao i da GSP nije Gradski prevoz i da GSP nije taj koji odličuje o svemu već SJP, tada će imati smisla.