Radi i Otokar 70413, definitivno su preuzeli linijuУправо виђен на апликацији 70290 стрелин на линији 45, видим и на сајту секретаријата даје од данас нови ред вожње.
Radi i Otokar 70413, definitivno su preuzeli linijuУправо виђен на апликацији 70290 стрелин на линији 45, видим и на сајту секретаријата даје од данас нови ред вожње.
Зар није требало од сутра?Стрела је такође преузела и 81,81Л,612 и 613.
Video sam nekoliko puta na potezima 100 i 300. Poslednji put pre par meseci i to me je vozac pitao gde da voziDesava se, na 57 vrlo cesto uskace privatnik sa 50, cuo sam da je slicno stanje i na potezu 300
nažalost daJel jos danas Mobilitas vozi po BGu i oprastamo se?
Već su ti ljudi i odgovorili, a ja mogu samo da ti kažem da GSP plaća beneficiju dva meseca po godini radnog staža. Za privatnike stvarno ne bih znao. Niš ekspres je bio državni, sad ne znam dal AD ili šta već, al kod njih je verovatno opstala beneficija od pre. Lasta ne plaća beneficiju, bar koliko ja znam.Kakvo je stanje sa benificiranim radnim stazom kod privatnika?
Hvala na objasnjenuVeć su ti ljudi i odgovorili, a ja mogu samo da ti kažem da GSP plaća beneficiju dva meseca po godini radnog staža. Za privatnike stvarno ne bih znao. Niš ekspres je bio državni, sad ne znam dal AD ili šta već, al kod njih je verovatno opstala beneficija od pre. Lasta ne plaća beneficiju, bar koliko ja znam.
Тачно управо видео конекто на 612 (P70152). Умрежен је на апликацији и ради му дисплеј.Стрела је такође преузела и 81,81Л,612 и 613.
То значи да Стрела од сутра вози на 109 и 110 само до последњег стајалишта на територији Града Београда?Od sutra Pantransport na liniji OPOVO – SEFKERIN – PADINSKA SKELA - GLAS OPOVA
Facebook Twitter Like 2 Od sutra Pantransport na liniji OPOVO – SEFKERIN – PADINSKA SKELA OPOVO, 30 septembar 2024 Kako smo obavešteni iz autobuske stanice Opovo autoprevoznik Pantransport će od sutra voziti na liniji OPOVO – SEFKERIN – PADINSKA SKELA sa sledećim redom vožnje: Polasci iz Opova...www.glasopova.rs
na 109 ide Strela skroz do Cente.То значи да Стрела од сутра вози на 109 и 110 само до последњег стајалишта на територији Града Београда?
Има ли неко инфо за линију 33 ко ће возити на њој од сутра?
Polasci iz Opova:Kako su usrećili opovo sa pantransport-om, beše oni su najskuplji, ali obećanje busevi na 45 minuta? Kako će žena koja radi za 42 hiljade, ali i okretanje 110 na sred puta.
CLC GRUPAliniju 94 ko preuzima
ЦЛГliniju 94 ko preuzima
Kada CLC preuzima 534?Evo da se podsetimo ko će šta da preuzme
Sent from my RMX3710 using Tapatalk