kažem ja, Velja-nevolja BamironMada o onom njihovom gazdi Veljku sam čuo sve najgore, da malteretira i zlostavlja vozače, vratilo mu se.
kažem ja, Velja-nevolja BamironMada o onom njihovom gazdi Veljku sam čuo sve najgore, da malteretira i zlostavlja vozače, vratilo mu se.
Ovo je postojeće, odnosno trenutno stanje, nije to tabela za tender, slao sam dokument gde se nalazi tabela sa budućim stanjem.
Ko ne zna ko su pink panteri, ovde može da pogleda sa kim mi imamo posla u gradskom prevozu i ko će nam biti nosioc poslaC&Lc ne drzi Zvonko nego 2 brata od kojih je jedan bio u Pink Pater grupi.Veoma su bliski Zvonku i dobijaju sve poslove oko izgradnje autoputeva, koridora itd.. kao glavni podizvodjaci.Njima autobusi nisu toliko bitni, ali naravno nece da izlaze iz tog posla jer imaju odlican prihod sa strane.U poslednje vreme su se poboljsali ali daleko je to od dobrog…
Ja nešto ne verujem u te priče, evo da ponovo pošaljem odgovor Tamnave na tekst iz Forbesa. A evo da stavim i odgovor Bamirona, očigledno su imali u planu da učestvuju, ali će odustati zbog sukoba na tom sastanku.Ako su priče tačne i Tamnava odlazi.
Slažem se sa tobom skroz. Toliko buke, haosa i na kraju izlazak iz ovako ozbiljnog i masno plaćenog posla samo zato što nisu dobili liniju koju su hteli... Ima tu sigurno nekih detalja koje ne znamo. Jedino mi je zbog Bamirona krivo jer što se tiče stanja i održavanja vozila, što svakom putniku prvo zapadne za oko, oni su tu zaista korektni. Za ovo ostalo nije nikakva šteta.Za Velju Bamirona sam i ja čuo dosta loših stvari na više strana, mada znamo kako se i na koj način šire glasine. No, sigurno da nije čovek na kojeg bi neko trebao da se ugleda. Te priče kako im se nešto ne isplati, kao da dovoze autobuse iz Čačka na linije, mi baš i ne piju vodu, jer sumnjam da određena nulta kilometraža može da obesmisli tako dobro plaćen, pa i jako siguran, posao učesnika u javnom prevozu grada kao što je Beograd. Tako da iskreno ne žalim tu nikoga specijalno. Sve same bitange uglavnom. No, žalim to što ostaju verovatno najgori, i što mi dolazi jedan Niš ekspres da vozi po Beogradu.
Da li neko zna ima li prevoznik Bamiron veze sa Bamiron rent-a-car firmom iz Zemuna?Jedino mi je zbog Bamirona krivo jer što se tiče stanja i održavanja vozila, što svakom putniku prvo zapadne za oko, oni su tu zaista korektni. Za ovo ostalo nije nikakva šteta.
Koja je fora sa tako sitnom nabavkom? Test, kako će se pokazati, ili prosto uzimaju samo 4-5 iz nekog razloga (dopuna voznog parka, tipa fali im 4-5 da bi kompletirali, a nema konekta na stanju, pa uleteli sa citarom)Odlični autobusi, uskoro i u zglobnoj verziji u našem gradu, ali nažalost samo 4 ili 5
Moguće da su uzeli 30 Conecta i da im fali još tih 4-5, ili su prosto videli da Mercedes ima na lageru nekoliko komada (Neko je otkazao porudžbinu) i onda će te autobuse uzeti po ceni koja je slična jednom Conectu, a imaju dobru reklamu u gradu.Koja je fora sa tako sitnom nabavkom? Test, kako će se pokazati, ili prosto uzimaju samo 4-5 iz nekog razloga (dopuna voznog parka, tipa fali im 4-5 da bi kompletirali, a nema konekta na stanju, pa uleteli sa citarom)